Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik. adminimin belirttiği gibi EB manuel olarak ithal edilmeyecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz. 1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik. Aaa bu haber beni ilgilendiriyor Dizel otomatik boyumu aştığına göre 1.5 eb çare olabilir ama hangi PS ile gelecek o belli mi? mevcut 1.6'daki PS ise kalsın almayayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Aaa bu haber beni ilgilendiriyor Dizel otomatik boyumu aştığına göre 1.5 eb çare olabilir ama hangi PS ile gelecek o belli mi? mevcut 1.6'daki PS ise kalsın almayayım Hocam sanırım konularımıza hiç bakmıyosunuz, buradaki ana başlıklarda her detayı mevcut http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Hocam sanırım konularımıza hiç bakmıyosunuz, buradaki ana başlıklarda her detayı mevcut http://www.focusclubtr.com/forum/128-mk3-genel-bilgiler/ Açıkçası elimden geldiğince başlıkları okuyorum ama eb görünce hep es geçiyordum o noktaları nasılsa Ford getirmiyor otomatik diye. Bundan sonra daha dikkatli olucam söz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 @Yakup bu otomatik şanzıman şuan cmax'lerde falan kullanılan klasik otomatik şanzıman mı peki? neyle kıyaslayabilirim yani bir referans arıyorum şuanda kendime...? yada yeni mondeo ecoboost'ta ki şanzıman mı? vs vs işte... powershift'ten önceki şanzımanlar hakkında fazla fikir sahibi değilim biliyorsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 @Yakup bu otomatik şanzıman şuan cmax'lerde falan kullanılan klasik otomatik şanzıman mı peki? neyle kıyaslayabilirim yani bir referans arıyorum şuanda kendime...? yada yeni mondeo ecoboost'ta ki şanzıman mı? vs vs işte... powershift'ten önceki şanzımanlar hakkında fazla fikir sahibi değilim biliyorsun... Mondeo ve C-Max ile mekanik sistem olarak aynı. Tam otomatik şanzıman. Metroda gidip gelirken çıkardığım kara kalem! çalışmam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 (düzenlendi) Mondeo ve C-Max ile mekanik sistem olarak aynı. Tam otomatik şanzıman. Metroda gidip gelirken çıkardığım kara kalem! çalışmam Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde EDIT: bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim-- Ekim 20, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Yukarda edge gelecek yazıyor, aylardır bizde yazıyoruz. Başka donanım değişiklerini ocak ayında görürüz, ama bence olmaz. 1.5 eb sadece otomatik olarak gelecek bu yıl son çeyrek demiştik. Kızma yav. Unuttum valla neyi okudum nerde okudum EB'nin de manueli olaydı iyiydi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde EDIT: bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim-- inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Çok sağol... Tam otomatik candır, kafa rahat missss... notlar çok iyiymiş ama, yaşanmışlık var üzerinde EDIT: bu habere gerçekten çok sevindim ya... umarım saçma sapan fiyatlar oluşmazda, seneye bir 1,5 Ecoboost A/T siparişi verebilirim... çok kıyak olur--bknz. acaip heveslendim-- Ben de heveslendim ama tam otomatik olunca acaba yakıtı nasıl olur diye düşünüyorum. Mevcut 1.6 PS araçlarımızla ne kadar yakıt farkı olur onu görmek gerek. Mondeo için 13-14 litre diye yazanları okuyunca korkuyorum açıkçası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Mondeo'nun eu5 versiyonu o şekilde. eu6 değil. Başlıklarımızı iyi okumuyorsanız hatırlatalım. Focus zorlanırsa 10-11 olur ancak İstanbul'da 9-10 ile gezer. Daha açık illerde ortalamayı yakalar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 (düzenlendi) Ben de heveslendim ama tam otomatik olunca acaba yakıtı nasıl olur diye düşünüyorum. Mevcut 1.6 PS araçlarımızla ne kadar yakıt farkı olur onu görmek gerek. Mondeo için 13-14 litre diye yazanları okuyunca korkuyorum açıkçası. şuanda powershift focusla mondeo a/t'nin yakıt farkı sadece şanzıman farkından kaynaklanmıyor... ağırlık, motor vs etkenleri var. otomatik araçta öncelik sorunsuz şanzımana sahip olmaktır, tüketim sonra gelir benim için... ama herkesin kriteri kendisine tabi ki Ekim 20, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 2016 model Trend X Focus'ta kol dayama olacak. Sonuç olarak kol dayama standart olmuş oluyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar DÜNA Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 2016 dan itibaren trend x lere on kol dayama standart donanım olarak ekli gelecek bilginize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölgesi artık standart. (2016 model ile) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap