Coşkun Gülçiçek Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2014 Merhaba 2007 model Focus 2 iç aydınlatmaları led yaptım hepsi photon marka ancak ayak aydınlatmalarına takıyorum yanmıyor. dipsiz sarı ampül yanıyor led olan yanmıyor. ampülü 12 volt adaptör iledenedim bir sorun yok. bilgisi olan varmı bu konuda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Merhaba 2007 model Focus 2 iç aydınlatmaları led yaptım hepsi photon marka ancak ayak aydınlatmalarına takıyorum yanmıyor. dipsiz sarı ampül yanıyor led olan yanmıyor. ampülü 12 volt adaptör iledenedim bir sorun yok. bilgisi olan varmı bu konuda?BUYUK-DIPSIZ-12V-5W-AMPUL_101086_1.jpgOA_3272341.jpg -+ kutubu var sanırsam ledlerde. Bendede yanmamıştı çevirip takınca yanıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 2 türlüde denedim yanmıyor sanırım sorun led olan ampüşün ayakları tek öbürü ise ikili gibi duya yerleşince temas etmşyo olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cemil Kabran Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 yanmaz dipsiz ampul 5w led olanda 5w olması gerek photonda 5w olan var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 5w aldım zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2014 2 türlüde denedim yanmıyor sanırım sorun led olan ampüşün ayakları tek öbürü ise ikili gibi duya yerleşince temas etmşyo olabilir. Muhtemelen temans etmiyordur. Bide çıkardığınız lambayla tekrar denedinizmi belki sigortada sorun olmuştur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Sanırım temas etmiyor. Sarı ampül yanıyor tekrar denedim. Led ampülde sağlam sorun sanırım tel ince geliyor sarı olan dipsizde 2li tel var led olanda tek sanırım duyun içinde temas etmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Olabilir. Ledin tek tel olması çok sorun yaratacağını zannetmiyorum. teli biraz açma şansınız varsa az miktar açıp deneyebilirsiniz. Temansızlık ancak öyle giderilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Bugün arkadaşın aracına taktık. Tel temas etmiyor. Kenarlara doğru telleri çektirip denedim ve yandı. Deneyin bi telleri kenara doğru düzeltin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Bende öyle tahmin etmiştim teller temas etmiyomuş denedim dediğiniz gibi ledler yanıyor teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 O sari standart ampullerin dışı mavi kapli olanlari var led gibi ışık veriyorlar bence onlardan alin 1- 2 lira biseydir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 O sari standart ampullerin dışı mavi kapli olanlari var led gibi ışık veriyorlar bence onlardan alin 1- 2 lira biseydir Abicim o ampüllerden son aldığım farın üstünde vardı. Sanırsam iyi ısı yapmış. Ampülün üstüne gelen kısmın boyasına zarar vermişti. Demem o ki ledden ötesi bence hikaye. Yada orj ampülü kullanılmalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap