Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 4 saat önce, Cem Boneval yazdı: kısmen de nihilist Hayatımda tanıdığım en realist "nihilist" sensin hocam. Bence sizden nihilist çıkmaz. Hümanist bir materyalizme daha yakın olabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Sizinkide bişey mi ben bu dünyayı terk etmek istiyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Eee siz gidince "focus"lariniz ne olacak? Yazık değil mi [emoji16] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Sizinkide bişey mi ben bu dünyayı terk etmek istiyorum. Otur aşşağa, nereye ? Daha beni ağırlayacaksın Rize'ye... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Otur aşşağa, nereye ? Daha beni ağırlayacaksın Rize'ye... Bekliyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 "Sûreti terk eyle mânâ bulagörKo sıfâtı bahr-i zâta dalagörEy Niyâzî şark u garba dolagörGayre bakma sende iste sende bul"Demiş Niyazi Mısri...Başlığın açıldığı günden bu yana köprünün altından sular aktı. Çok sular akmadı yalnız, az bişi aktı.. evet, düşündüm taşındım, başka ülkeye gitmeye totom yemez buna kanaat getirdim. Yani ben Ankara'yı bırakıp İstanbul'a yerleşme fikrinde bile ürperen adamım, nerde kaldı başka ülkeye gitmek...Ama bunu hayal etmek hala serbest.. Kuru edebiyat ile ülke güzelleşmiyor maalesef. Çıkıp hergün Mustafa Yıldızdoğan'dan Ölürüm Türkiyem dinlesem, ülkemiz böyle süper şöyle güzellikleri var desem ne değişecek bendeki bende? Benim aradığım şey doğal güzellik değil ki.. Onu arasam zaten bu konuyu hiç açmazdım. Karadenizde büyümüş bir Karadenizli olarak "ben doğal güzellik peşindeyim" desem abesle iştigal olur zaten..İnsan-ı Kamil olmak benim gayem. Hatta en azından "insan" olabilmek. İnsan suretinde doğmuş olmamız manen de insan olduğumuz manasına gelmiyor maalesef. İnsan suretindeki hayvanlarla yaşamak istemiyorum. Aylardır tv açıp haber seyretmişliğim yok. İçim sıkılıyor. Ruhum daralıyor. Bu ülkede veya böyle insanlarla dolu herhangi bir ülkede yaşamak benim ruhumu hapislere sokuyor. Hergün zihnime tecavüz edilen, aptal yerine koyulduğum, zekama hakaret seviyesindeki olaylarla uğraştığım bir yerde doğal güzelliği ne yapayım? "...her bir yanı altın, gümüş, taş olsa..." ne olur ki? "İnsan" olamadıktan sonra ülkemiz çok güzel neye yarar? 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Can Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 hayat ciddi anlamda zaten sordu dahada zorlaştı.hem siyaset hem maddi olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 şurda bi video gördüm. ve ceza almayacaklarına eminim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2017 İyi arabalarımız olsun güzel güzel gezelim dolaşalım diyoruzda trafiği kimlerle paylaşıyoruz, bu nedir yaa... Hergün trafikte bir kaç öküzlüğe maruz kalmak helede şu çirkinliğe bakarmısın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Artık ülkeyi terketmeyi ben de gündemime aldım. Hayır yanlış anlamayın. O kadar olumsuzluktan değil, şu zalım sıcaklardan dolayı. Uruguay her açıdan mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. İklimi, coğrafyası, toplumu, ekonomisi vs. vs. Gidip oralara tavuk besliyeyim bari. Bir rivayete göre ülkede hava sıcaklığı yıl ortalaması 15-25 dereceymiş. Tam bana göre. Yumurtacıların sevdiği sıcaklık değerleri. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Artık ülkeyi terketmeyi ben de gündemime aldım. Hayır yanlış anlamayın. O kadar olumsuzluktan değil, şu zalım sıcaklardan dolayı. Uruguay her açıdan mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. İklimi, coğrafyası, toplumu, ekonomisi vs. vs. Gidip oralara tavuk besliyeyim bari. Bir rivayete göre ülkede hava sıcaklığı yıl ortalaması 15-25 dereceymiş. Tam bana göre. Yumurtacıların sevdiği sıcaklık değerleri. [emoji4] Abi sıcağı sevmiyorsan buraya gel canım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Yurt dışında türksen bide üstüne müslümanım dersen buraları mumla ararsın. Ezan sesinin olmadığı topraklarda yaşamak istemem şahsen. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2017 (düzenlendi) İstek ve takatsizlik arasındaki çelişkideyim bu ülke insanına karşı. Ömrünü doldurmuş ve yaşayacağını yaşamış bir birey olmaya ne kadar da özendirir hale getirdiler insanları. Nereden tutsan elinde kalır bir profil çizerken şu ülke, büyük çoğunluğun her şey daha iyiye gidiyormuş gibi algılaması ve olabilecek en boş mevzulara, tartışmalara odaklanmış olması.. Ölene üzülen insanları, diriye üzülür hale getirdiler. Ne millet olmayı ne de insan olmayı becerebildik. Bu saatten sonra da bir şeyin düzelmesi mümkün değil. Öyle ya görmeyeni görür hale, anlamayanı anlar hale getirecek bir kudret yok elimizde. Gittiği yere kadar.. Temmuz 1, 2017 Cenk Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2017 Yurt dışında türksen bide üstüne müslümanım dersen buraları mumla ararsın. Ezan sesinin olmadığı topraklarda yaşamak istemem şahsen. Eğer kriter buysa ülkem dışında başka bir müslüman ülkeyi istemem açıkçası.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Sunguroğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2017 Ülkemizde bazı şartlar kötü ama dünyada insani yardımda 1.sıradayız. Görgüsüz, eğitimsiz kaba çok insanımız var ama dünyanın geri kalanıda pek parlak değil, inanç düşmanı,yabancı düşmanı, insanlık düşmanı...kaynıyor bu dünya. Çoğu ülkede bireycilik çok yaygın. Örnek suriye ve ırak bu tip insanlarla dolu ve asla vie kurtuluş savaşıları olamaz. Bugün mehmetçiğimiz, Mersin de adana da ülkesini kaçıp koyan,çok eşli gezen heriflerin yerine de şehit oluyor. ABD bugün sefaletin zirvesini yaşayan insanlarla dolu. Herhalde evsiz kavramı abd den çıkış yapmıştır. 320 milyon nüfusun 50 milyonu günlük yemek kuponı ile besleniyor. Kısacası dünyanın kalanı da pek parlak değil helwki bu ırkçılıkla ve islamofobiyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap