Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Birbirlerini biraz bile tanımadan ithamda bulunmak yerine, sorup/sorgulayıp mantıklı konuşmaya davet ediyorum. Bu konuda son uyarı olsun Şimdilik kısa bir süre kapatıyorum, tekrar açtım konuyu biraz temizlik sonrası. Kimsenin kimseyi yargılamadığı, fikirlerini saygı çerçevesinde iletebildiği yeni yorumlara... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 03.02.2017 - 18:32 tarihinde, Oğuz Çevik yazdı: Teşekkür ederim inşallah olumsuzluk yaşamam da giderim. Aynen fiyatlara bakıyorum şaka gibi burada 60 bin verdiğimiz araç orada 13-15 bin euro arası. Vay be bunu yazalı neredeyse iki sene olmuş. 13 aydır Almanya'dayım. Yeni bir dil öğrendim. İlginç tecrübeler oluyor bana. Nisan ayında sonunda Otomotiv Master'ına başlıyorum. Nasıl gelirim, nasıl master için kabul alırım gibi soruları olanlar çekinmeden sorabilir. Seve seve yardımcı olurum. Herkese saygılar sevgiler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap