Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Kesinlikle söylediklerine katılıyorum Yakup . Fakat burdaki zihniyet gidip market açarız benzincide pompacı oluruz .(yakından tanımadığım için ciddi veya ciddi olmadığını bilmiyorum) Yurtdışındaki her başarı bizim gurur kaynağımızdır sonuna kadar . Yahu dikkat ettiysen bunları yazan herkesin elinde bileziği var ve ne yaptıklarını biliyorlar, bir yere kadar onlarla da ilerlenir ama elbet rayına girer herşey. Ama kimisi vardır ki sırf huzurunu düşünebilir buna illa hastalık adı takılmamalı herşeyin fazlası zarar derler ya hani o kadar milliyetçi olmanında kimseye faydası yok. Herkese açık olmalıyız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Ali Salim Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Neyse hayırlısı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Gitmek isteyeni kalması için ikna etmeye çalışan bile yok. Mantıklı bulanın da hastalıklı bulanın da gitmesini istemesi durumu özetliyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Ali Salim Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Mertcan aksine beyin göçüne hayır demek istemiştim .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Kesinlikle söylediklerine katılıyorum Yakup . Fakat burdaki zihniyet gidip market açarız benzincide pompacı oluruz .(yakından tanımadığım için ciddi veya ciddi olmadığını bilmiyorum) Yurtdışındaki her başarı bizim gurur kaynağımızdır sonuna kadar . Haklisiniz ben hastalikliyim... Cunku gozlemliyorum, analiz ediyorum, sonuca variyorum... Yetismis evladini yurt disina kaciracak raddeye gelen sistem saglikli, ben hastalikliyim... Evet... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Durum böyle devam ederse göçecek beyin bile kalmayacak yalnız.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Bu kadar yaziyoruz ediyoruz da cizgi cekilip sonuca baktigimizda biryere gidemeyecegim o kadar belli ki.. Bundan 10 sene once olsa olurdu da bu yastan sonra ı-ıhh.. Olmasini isterim ama tum gun boyunca yaptigim arastirmalar (ki devam edecek) bana hep olumsuz kapilari gosterdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Şehir değiştirirsin belki abi. Kötü Angara'dan daha medeni şehirler vardır illaki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Aslında güzel bir fikir. Mantiksiz hic bir yani yok. Daha insanca, daha dürüstçe, daha siradan... Sakin ve sorundan uzak. Dusunmek bile guzelken gerçekleştirebilene saygi duyarim. Yolun acik olsun. Cok soğuk ve cok sıcak olmasin kafi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Son iki senedir ben de ciddi ciddi düşünüyorum bunu. Senin gibi araştırdım abi ama bir hukuk öğrencisi olarak orada para kazanmam çok zor. İşim hazır olsa bir saniye tereddüt etmem giderim Amerikaya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Kardeşim senin gibi vatan evlatlarina bu vatanın ihtiyacı var. Dur gitme kal. Gidecek biri varsa benim gibin şırnakta vb yerde bu ihaneti bu serefsizligi bu vandalligi görüpte birşey yapamayandır. Dur gitme kal 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 hukuk öğrencisi aynı kaderdeyiz desene hangi okuldasın bu arada? Muhteşem bir site.. tam benlik... https://isvechalkcilari.wordpress.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 aynı kaderdeyiz desene hangi okuldasın bu arada? Muhteşem bir site.. tam benlik... https://isvechalkcilari.wordpress.com/ Çankaya Üniversitesi abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Çankaya Üniversitesi abi.. Sınıf? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Sınıf? Son sınıf abi. Sermaye bulursam stajda yapmayacağım. Ver elini Amerika Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap