Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Ah bu baslik... Haklısın abi haklısın bişe demiyorum [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Haklısın abi haklısın bişe demiyorum [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] Sadece bunu yazabildim... Mecalim yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Biraz göz önüne çıksın bu başlık,belki lazım olur... He bu arada lotodan totodan parayı vuran olursa diye; http://onedio.com/haber/parasi-neyse-verip-vatandasligini-alabileceginiz-23-ulke-268268?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2015 12 saat önce, Semih G. said: Biraz göz önüne çıksın bu başlık,belki lazım olur... He bu arada lotodan totodan parayı vuran olursa diye; http://onedio.com/haber/parasi-neyse-verip-vatandasligini-alabileceginiz-23-ulke-268268?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook O zaman bana müsade. Avusturya yolcusu kalmasın. Yani dilinizi burnunuza değdirebiliyorsanız başvurmaya değer. Ben değdiriyorum Aaaa para eksik kaldı, neyse onu bulunca düşünürüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Evet beyler pasaportlarımızdaki imigrant visa süresi bugün itibari ile doldu Yani gidemedik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 11 dakika önce, H. Cenk said: Evet beyler pasaportlarımızdaki imigrant visa süresi bugün itibari ile doldu Yani gidemedik. İyi olmuş bu ülkenin sana ihtiyacı var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 16 dakika önce, H. Cenk said: Evet beyler pasaportlarımızdaki imigrant visa süresi bugün itibari ile doldu Yani gidemedik. mındar ettiniz güzelim greencard'ı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 @Mert Yürüyen Yoksa sen arabayı bunun için mi satıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 34 dakika önce, Ahmet A. said: @Mert Yürüyen Yoksa sen arabayı bunun için mi satıyorsun yok daha değil... başvurduk greencard'a ama o önümüzdeki sene belli olacak o zaman kimseye ses etmeden gidiciiiim özellikle doğan beye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 34 dakika önce, Ahmet A. said: @Mert Yürüyen Yoksa sen arabayı bunun için mi satıyorsun [emoji4] yok daha değil... başvurduk greencard'a ama o önümüzdeki sene belli olacak [emoji4] o zaman kimseye ses etmeden gidiciiiim özellikle doğan beye... Kurtulmak için o kadar bekleyemem. Kaçak felan git arkadaş. Biz pasaportunu gönderrik arkandan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2015 Adam gitcek ST alcak, biz niye göçmedik lan bu ülkeden diye ağzımız açık bakcaz. Ama tabi hız yaparken polise yakalanırsa mahkemeye filan çıkacak ehliyetine neyim el konulcak da öyle olsa bile canı sıkıldıkça pistte kurtlarını dökebileceği için yine dert etmeyecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Gitmek mi zor kalmak mi... Su ortadogu denen dunyanin cop merkezine bakiyorum afedersiniz sktirolup gideyim diyorum ama cocuk olduktan sonra daha korkak oluyor insan onu anladim. Daha eehhh skerler diyip istifa bile edemiyorum, ulkeyi nereye terkediyorum adil mert korkusuz? Ayrica bu batakligi gidenler degil kalanlar kurtariyor, 15 temmuzda bunu gordum.. Dedigim gibi ne kadar defolup gitmek istesem de, ne kadar boktan olsa da ulke yine de bizim.. Simdilik boyle.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Gitme uçak biletleri pahalı zaten. Ama taksit yapıyolar bak haaa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2016 Ben de iyiden iyiye düşünüyorum ama giden arkadaşlarımın halini ve anlattıklarını görünce de açıkçası kalsam daha iyi olur diyorum kendi kendime... Ama o kadar düzensizlik,ahlaksızlık,hırsızlık var ki? Çalıştığım mesai ücretini dahi alamadığım,şikayet edemediğim,ettiğimde torpille ve adam sokma ile haksız çıktığım, üstüne damga yediğim bir ülkede yaşıyorum. İnsanımız haram yemeye,yedirmeye alışmış. Binbir türlü sistemi deneseniz de hiçbiri tutmaz çünkü sisteme uyacak adam sayısı çok az onlar da diğerlerinin arasında ya bizim gibi isyan edip susuyor ya da onlara ayak uyduruyor... Hangisine dilim dönüyor ki? Sadece çaresiz sıramızı bekliyoruz. Tatsız tutsuz şu hayatın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Greencard başvuruları başlamış haberiniz olsun.. Amerika denen pisliğin içine gidilmez ama yine tercih meselesi tabi. Ekşisözlükten bazı başlıklar bu arada: markette yürüyüşü sebebiyle dövülen kadın türk kadını adam gibi ölmesini çok iyi bilir fatih medresesi'ne giden 4.5 yaşındaki kız çocuğu hastasıyla yarı çıplak selfie yapan hemşire ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı aleyna tilki yoğun bakımda yatan hastalarla dalga geçen hemşire öz kızlarına cinsel istismarda bulunan baba herkese iyi günler dilerim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap