Ramazan V. Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2014 Bu aralar arkadaşa focus bakıyoruz bütçemiz max. 30.000. 2 ilan var birisi focus 2 ghia. diğeri 2.5 trend. sizce hangisine bakılmalı hangisi alınmalı ? Ghia : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-ghia-2005-yeni-kasa-182382988/detay Trend : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tertemiz-2009-model-focus-182894420/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Benzinli bu kadar yüksek km'ler için kanımca çok para. Bence daha düşük km'li araç alınmalı. Ayrıca 2.5 hiçte güzel durmuyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Benzinli bu kadar yüksek km'ler için kanımca çok para. Bence daha düşük km'li araç alınmalı. Ayrıca 2.5 hiçte güzel durmuyo. 2.5 u biz de beğenmedik te örnek koydum zaten Valla piyasa çok yüksek abi 28 29 a düşük kmli temiz araç bulmak çok zor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 -mış gibi arabalara gıcığım o yüzden 2,5'u beğenmedim.. diğerinin rengi çok güzel ama km nanay.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Bende biraz baktım da, 30.000 tl ye kadar olup, km 100.000'i geçmemişlerin hepsinde ya pert kaydı var, yada boyalı. Fiyuuuuuu (ıslık) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Bu iki araç arasında soruyorsan Ghia, rengi yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2014 F1'e 28bin isteyenleri gördükten sonra F2 Ghia'ya 29 bence gayet ideal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 -mış gibi arabalara gıcığım o yüzden 2,5'u beğenmedim.. diğerinin rengi çok güzel ama km nanay.. araç 9 yaşında 163 binde yani yılda 18 bin ayda 1500 km yapmış neresi çok bu km.nin anlamadım? İşte milleti km düşürmeye iten neden bizdeki km takıntısı. Düzenli bakımları yapıldıktan sonra 2005 model bir araç için bu km gayet normal. Bizzat 2005 model 1.3 mjet albea ile 395 bin km. yaptık. Rutin bakım dışında sadece 1 defa turbo yeniledik. Hala da alan adam kullanıyor şu an 450 binlerde sıkıntı yok. İlanı açan arkadaşın sorusuna gelince ben olsam focus2.5 trend yerine focus2 ghia alırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 @önder Başböyük, Abi km oynanmamış olduktan sonra sıkıntı değil de örnekteki araçları almıycaz zaten hala focus 2 ghia bakıyoruz o da olmazsa focus 1 ghia bakıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Önder bey; biz aracın yapmış olduğu km genel olarak çok diyoruz. Sene, ay hesabı yapmıyoruz. Dizel bir araç için 165.000 km çok. Çünkü bilemeyiz bakımı düzgün yapıldı mı yapılmadı mı. 600.000 de dizel araçta gördüm, tık yoktu. Eğer düzgün bakım yapılmadıysa bir kaç sene sonra elinde patlayacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap