FurkanYıldız Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2014 Spor bölümünü görünce sadece futbolla karşılaştım nedense Günlük 15-20 km bisiklet kullanıyorum. Bu aralar yeni arabam daha gelmediği için işe de bisikletle gidiyorum. Kas bağladı bacaklar bu yüzden Amatörlüğün biraz üstündeyim. Var mı acaba başka bu spora meraklı olan arkadaşlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Ben varım 47 yaş , 100+ kilo ile geçtiğimiz baharda merida crossway 100 ile başladım. Ancak okulların açılması havaların erken kararması bizim oranın soğuk ve rüzgarlı bir dağbaşı olması vs nedeniyle artık sadece hafta sonları 20-30 km kullanabiliyorum. Endomondo kayıtlarım toplam 800 km yaptım workoutlardan görülebilir. https://www.endomondo.com/profile/4810102 Sonra endomondoyu bıraktım daha yaygın diye stravaya geçtim. 100 km de orada oldu. Nisana kadar 90kg a nersem kendime pahalı bir yarış bisikleti alma sözüm var Bu arada şu an arabasızım iş ev arası 17 km rahat giderim ama dönüş rampasını tırmanamıyorum bir de terli girince işyerinde duş imkanı yok. Bu da benim bisiklet konum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Bu spora merakliyim ama Ankara izin vermiyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 28 yaşındayım bisiklet sürmeyi bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Bisikletim yok Bu spora merakliyim ama Ankara izin vermiyor.. Bahaneler bahaneler: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yanlız yaz aylarında kullanıyorum, tabii o da çok değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Bisikletim var; Evde yatıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Benimkinin de lastigi patladigi icin yatiyor. Bu ise bi canlilik katmak lazim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Şimdiye kadar dağ bisikleti kullanıyordum. Format değiştirdim. Bir kaç defa metroya da bindim. Katlandığında focusun bağajına da sığıyor. Güneşi görünce çıkıyorum dışarı 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 evet hemen hemen hergün biniyorum bisiklete 2500 watt lık kuba şarjlı velesbitim var çok da memnundum ehliyet kask ve plaka zorunululuğu getirdiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Semerci Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Şimdiye kadar dağ bisikleti kullanıyordum. Format değiştirdim. Bir kaç defa metroya da bindim. Katlandığında focusun bağajına da sığıyor. Güneşi görünce çıkıyorum dışarı bu katlanır bisikletler gerçekten çok güzel yerde kaplamıyor, sağlamlar özellikle istanbulda sahilde çok denk geldim çok sempatik,profesyonel değilde zevk yapmak isteyenler için harika aletler kocaman dağ bisikletlerine gerek yok bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 (düzenlendi) Kron XC 750 HD kullanıyorum. Yazlıkta kullanımım daha fazla ama güzel havalarda Ataşehir ve Bostancı bisiklet yollarında da kullanıyorum. Alırım bisikletimi sırtıma girerim yola Aralık 5, 2015 Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Bisiklet kullanan abilerim ve arkadaşlarım, Biz basit, giriş seviyesi Bianchi marka dağ bisikleti kullanıyoruz. Kısa süreli, evden ya da arabadan ço uzaklaşmadığımız bisiklet gezileri yapıyoruz. Gülce ed bu gezielre artık dahil olsun istiyoruz. Sizce şu ilandaki koltuk ikinci el olarak alınır mı? Ya da farklı ürün tavsiyeniz olur mu? Satıcısı 3 yıl kullanmış, herhangi bir teknik kusuru olmadığını, kullanıma bağlı olarak plastiğin kenarlarında çisikler olduğunu söyledi. Sizce ne yapmalıyım? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-cocuk-bisiklet-koltugu-664550771/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 @Kerem Bozdoğan benim bilgim yok ama bisiklet grubumuza sorarım.. bunu ve römork tarzı çocuk taşıyıcısı kullananlar var. Çocuğun yaşını soracaklardır büyük ihtimalle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 3 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: @Kerem Bozdoğan benim bilgim yok ama bisiklet grubumuza sorarım.. bunu ve römork tarzı çocuk taşıyıcısı kullananlar var. Çocuğun yaşını soracaklardır büyük ihtimalle... 24 aylık şu an. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap