Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Bu arada bende olmayan birseyin istenmesi de sacmaymis.. Paranın, tescil dosyasının ve imanın kimde olduğu belli olmaz[emoji1][emoji1][emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Paranın, tescil dosyasının ve imanın kimde olduğu belli olmaz[emoji1][emoji1][emoji1] Puahahahah. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Küreğin kimde olduğu belli olmaz demek isterdim de herkeste var gibin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Bu arada bende olmayan birseyin istenmesi de sacmaymis.. Şöförler odasından 10 liraya satsınlar sana da gör bakalım neymiş saçmalık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Bizim arkadaş da köpeğe çarptı, düştüğünü gördü ancak gece olduğu için inip almadı. Ertesi gün iki satır bir dilekçe yazdı, "... sayılı plakam düştüğü için yenisinin verilmesini talep ederim" şeklinde. Yenisini basıp iş yerine getirdiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Bizim arkadaş da köpeğe çarptı, düştüğünü gördü ancak gece olduğu için inip almadı. Ertesi gün iki satır bir dilekçe yazdı, "... sayılı plakam düştüğü için yenisinin verilmesini talep ederim" şeklinde. Yenisini basıp iş yerine getirdiler. Adliyeci olunca böyle oluyor demekki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Neyse yarin sabah gorucez ne neymis... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Ruhsat ve kimlik yeterli.. Bir de dilekce o kadar.. Gayet basit bir islem.. Sira bile almiyosun.. Bu arada aracin durumu: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Ben yarın o yerden gündüz geçecem abicim. İnş o kadar işle uğraşmana gerek kalmaz. Bu arada farlara noldu. Buz mu diyecem ama tırsıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Ben yarın o yerden gündüz geçecem abicim. İnş o kadar işle uğraşmana gerek kalmaz. Bu arada farlara noldu. Buz mu diyecem ama tırsıyorum Ben baktim bu sabah abi yok plaka.. Ayrica yeni plakayi da az once aldim bile Ve farlardaki buz evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Alperenim tampondaki çatlağı mini onarımla mı halledeceksin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2014 Alperenim tampondaki çatlağı mini onarımla mı halledeceksin. Muhtemelen abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap