Mithat Şenuva Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2014 Arkadaşlar eskişehir,de acil sadece ford,lara bakan işin ehli usta arıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Bakım - Servis & Yedek Parça" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Arkadaşlar eskişehirde ford aracı olupta özel servise giden yokmu? Tavsiye bekliyorum iyi forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Daha önce hiç gitmedim fakat Umut Ford, Çalışkan Oto ve Ford Acil servis'in isimlerini çok duydum. Özellikle Umut Ford servisi tavsiye eden oldukça fazla idi,isterseniz bir araştırın veya giderek tecrübe edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Umut ford iyi diyenlerde var kötü diyenlerde benim istediğim sadece ustalıkları özel servise gittiğin zaman parçacıdan parça alma şansın olmuyor usta elindeki parçayı aracına takıyor dışarıdan daha kaliteli ve daha ucuza alma şansında olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Eskişehirde çalışkan oto,ya gittim Barış ustayla tanıştım kişilik olarak iyi İlerki günlerde ustalığınıda görüceğiz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap