Coşkun Gülçiçek Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2014 Eskisi gitti yenisi geldi orjinal markadan devam 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıfat Yalçın Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Coşkun bey güle güle kullanın kaça mal oldu memnun musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Teşekkürler Rıfat bey Teyp = 550 tl Montaj = 50 tl Çerçeve = 25 tl Eğer bluetooth ve navigasyon önemli değil derseniz marka sony ve çok güzel ben çok beğendim tavsiye ederim. Ayrıca navigasyonlu olanları 1.250-1500 tl civarında. Hepsiburada.com dan aldım normalde heryerde 700 tl civarında ama şuan indirimde bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Demirağ Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Hayırlı olsun. Markaya ve modele diyecek bir söz yok ama çerçeveli filen bana göre hiç hoş durmuyor. Ancak bildiğim kadarı ile kaliteli cihazlarında buraya uyacak, ya ürünleri yok ya da oldukça pahalı. Not: Çerçeveyi de ahşap kaplasanız daha güzel durur mu acaba bilemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Teşekkürler ama evet sanırım hiçbir markada uyan çerçevesiz model yok. Belki karbon yada ahşap görünümlü kaplatabilirim güzel fikir sağolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 merhaba arkadaşlar şu ürünün http://www.aliexpress.com/item/Android-4-2-Car-DVD-player-GPS-Navi-Car-Stereo-Radio-for-Ford-Mondeo-Focus-Focus/2038131241.html siparişini verdim bakalım. gelince gelişmelerden haberdar ederim sizi. bizim araca uyan model bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2015 Merhaba arkadaşlar sony teyp arızalı çıkınca geri verip bunu aldım geri görüş kamerası taktırmayı düşünmüyorum park sensörüm var yeterli. Pioneer olsun dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat G Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Mk 2.5 Aracıma Aynısını Almayı Düşünüyorum. Acaba Direksiyondaki Ses Kumandası Sorunsuz Çalışmakta Mıdır? Bilgisi Olan Var Mı ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Gülçiçek Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2015 Hayır direksiyon kumandası çalışmıyor. Ama bir arkadaşımda clio vardı oda pioneer teyp bağlatmıştı direksiyon kumandası çalışıyordu usta bir teypçi bir şekilde bağlamış ben uğraşmadım beni rahatsız etmedi teyibin kendi kumandası ile daha zevkli kullanımı tabi bana göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap