Sabri Özer Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2014 Annemin CR-V mercekli far fakat halojen ampüllü xenon değil xenon takmakda sıkıntılıymış kısa far hatası veriyormuş. Bende dedim bundan alayım hem fiyatıda iyi http://www.tekzen.com.tr/osram_h1_5000k_hyper_cool_blue_2'li_set_/803819?gclid=CjwKEAjw1ZWgBRD-n6ew0oan1xwSJABAbf8pB8zhxauCi4A9DagfOGywrvMgRd-Qhbgah7_kZgrkpRoCjhfw_wcB Fakat H1miş kısa farlar olabilir mi ? H1 ben uzunlar diye biliyorum ama ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Annemin CR-V mercekli far fakat halojen ampüllü xenon değil xenon takmakda sıkıntılıymış kısa far hatası veriyormuş. Bende dedim bundan alayım hem fiyatıda iyi http://www.tekzen.com.tr/osram_h1_5000k_hyper_cool_blue_2'li_set_/803819?gclid=CjwKEAjw1ZWgBRD-n6ew0oan1xwSJABAbf8pB8zhxauCi4A9DagfOGywrvMgRd-Qhbgah7_kZgrkpRoCjhfw_wcB Fakat H1miş kısa farlar olabilir mi ? H1 ben uzunlar diye biliyorum ama ? Arabasına göre değişir, H1 olabilir. Burda yazana göre kısalar H1. http://www.powerbulbs.com/vehicles/cars/uk-ireland/honda/cr-v/2007-2012/car-headlight-bulbs 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Arabasına göre değişir, H1 olabilir. Burda yazana göre kısalar H1. http://www.powerbulbs.com/vehicles/cars/uk-ireland/honda/cr-v/2007-2012/car-headlight-bulbs Tamamdır sağolasın Verdim siparişi 2 tanede 2li paket park ampülü koydum sepete 2şer liradan Annemin arabası ama sarı sarı gözüme batıyor Birini takıp farkı göstermesi açısından burdan paylaşırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Tamamdır sağolasın Verdim siparişi 2 tanede 2li paket park ampülü koydum sepete 2şer liradan Annemin arabası ama sarı sarı gözüme batıyor Birini takıp farkı göstermesi açısından burdan paylaşırım Kullanım klavuzuna filan bi baksaydın, ben önüme çıkan ilk siteye baktım öylesine Önce güvenlik, heleki annenin arabasında... Bu arada tekrar baktım, philips xtreme vision 3350K 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Kullanım klavuzuna filan bi baksaydın, ben önüme çıkan ilk siteye baktım öylesine Önce güvenlik, heleki annenin arabasında... Bu arada tekrar baktım, philips xtreme vision 3350K H1dir ya güveniyorum sana ve siteye Zaten takip denemeden anneme vermem arabayi memnun kalmazsam biraz daha pahali bisey alirim 29 lira cezbetti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 H1dir ya güveniyorum sana ve siteye Zaten takip denemeden anneme vermem arabayi memnun kalmazsam biraz daha pahali bisey alirim 29 lira cezbetti yağmurda denemeyi ihmal etme, kuruda iyi gelir. asfalt ıslak oldumu açıkmı kapalımı anlamazsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Bizim Crvye aldigim Cool blue hyperler gelmis bugün yarın takicam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Crvye kısa farlari taktım oldu tamam. Sonra parklarida değiştiriyim dedim. İlk taktim çalışmadı 1 liraya alirsan böyle olur. Sonra kontak acikken hafif çıkardım yuvadan çalıştı. Öyle taktım diğer fara geçtim. 2 paket almıştım 3ünüde denedim çalışmadı. Dedim bari eski sarı ampulü takayım oda çalışmadı. Bir önce taktığımdanda ışık yok. Sonra arka parklara bakayim dedim onlarda çalışmıyor. Ama kısa farlarda sıkıntı yok. Acaba sigortayımı attırdım nedir ? Parkların sigortası var mı ? Kontak açıkken taktığım için mi acaba sıkıntı oldu ? Biraz gerildim ya. Buda farlar Önce Sonra Kısalar güzel oldu Osram Cool Blue hyper. Ama parklar canımı sıktı Güvenli sürüş icin aydınlık şart ama öyle tamponla bagajla degil, bilgisayarli en olmadı makinali ayarla. Ocağına düştüm gece gece iş çıkardım başıma 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 büyük ihtimalle sigorta atmıştır. kullanım klavuzundan yerine bakıp kontrol et @Sabri Özer, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 büyük ihtimalle sigorta atmıştır. kullanım klavuzundan yerine bakıp kontrol et @Sabri Özer, Peki halletmesi kolay bisey mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Peki halletmesi kolay bisey mi? evet ama attıysa değiştirmen lazım, yani elinde yoksa bişey yapamazsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 evet ama attıysa değiştirmen lazım, yani elinde yoksa bişey yapamazsın. Anladım. Yarın uğraşıcam artık. Çok sağol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Anladım. Yarın uğraşıcam artık. Çok sağol Sabri sigorta alman gerekirse ufaklardan bizim sigortalar. Bakmadan alma benim gibi. Sonra 2 kutu eline patlamasın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Sabri sigorta alman gerekirse ufaklardan bizim sigortalar. Bakmadan alma benim gibi. Sonra 2 kutu eline patlamasın. Annemin Hondada oldu abi. Şimdi onunla geldim işe gidicem bir elektrikçiye. Şimdide yolda lastik basınç uyarısı çıktı. Iyice gerildim Lastiklerede bakicam evet ama attıysa değiştirmen lazım, yani elinde yoksa bişey yapamazsın. Elektrikçi bi abim vardi onu aradım. Oto elektrikciye gitme ben hallederim dedi de. Birde yedek sigorta vardir zaten arabada dedi ? Buldum yerini 18 numara. Onun yedeği varmıdır araba üzerinde. Hiç bilmediğim bir konu olduğundan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2014 Annemin Hondada oldu abi. Şimdi onunla geldim işe gidicem bir elektrikçiye. Şimdide yolda lastik basınç uyarısı çıktı. Iyice gerildim Lastiklerede bakicam Elektrikçi bi abim vardi onu aradım. Oto elektrikciye gitme ben hallederim dedi de. Birde yedek sigorta vardir zaten arabada dedi ? Buldum yerini 18 numara. Onun yedeği varmıdır araba üzerinde. Hiç bilmediğim bir konu olduğundan. Bazı arabalarda kritik sigortaların yedeği olur. Parkın sigortası muhtemelen 5 liktir. Kullanım kılavuzunda yazar. Once bi sok bakalım o mu atmış gercekten. Yedek varsada muhtemelen kapaktadir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap