Ömer Saldıran Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2014 Bu montaj sırasında aynanın sökülmüş hali; Buda aydınlanmış halimiz Arabanın ve aydınlatmanın daha genel bir fotoğrafını daha sonra karanlıkta çekip koyarım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2014 Bugün modacardan verdiğim siparişler geldi. Birisi http://www.modacar.com.tr/modacar-t10-tip-12-beyaz-smd-led-park-ampulu-018829 diğeride http://www.modacar.com.tr/modacar-smd-beyaz-5-ledli-park-ampulu--85a02854-5-smd-beyaz-ledli-t10-tip-park-ampulu ama kesinlikle tavsiye ediyorumki ayna altlarını değiştirmeyi düşünenler ilk linkteki 12 ledliden alıp taksın renk tam beyaz maviye kaçmıyor diğer 5 ledli gibi ve ışığı çok güçlü. Parklarada 12liden takıp debeyeceğim, öne bakan led olmadığı için nası görünür bilmiyorum ama denemeye değer. parklardaki 5 ledli olan ayna altı 12 ledli olan model. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Valla cok şeyi değiştirmeye niyetim var ama takılacak yeri sökmeye .. yemiyor. İlk öncelikle parklar ve ayna altları benim istedigim değişiklikler. Ikisinide tam beyaz istiyorum. Ama tAkmaya korkuyorum. Bagaj veya araç içi önemli degil. Yapan abilerden arkadaşlardan başkalarında lazım olur diye video çeken olaydi iyiydi bakar yapmaya calisirdim Ayna altı ve plakalıklar aslında en kolayı, aynayı en içe doğru ayarlıyorsun dış tarafta açıklık oluşuyor, bir düz tornavida ile tırnağın birisini kaldırıp tornavidaya ile kaldırdığın tırnağın yanından araya tornavidayı yavaş ve dikkatli bir şekilde ayırıyorsun ayna camı eline geliyor, ancak ilk tırnağı büyük ihtimalle ben ve diğer arkadaşlar gibi kıracaksın, çok kırılgan ve ince bir malzeme ben ilk aynadakini kırdım ikinci aynada çok dikkat etmeme rağmen yine kırdım, ancak üzülme sökünce sende göreceksin ki geride daha 5 tırnak kalıyor ve kalanlar sayesinde aynayı tekrar rahatlıkla takabiliyorsun. Bu aralar yapmayı düşünen bir arkadaş video çekerse çok makbule geçecek. Önceki mesajımı düzeltiyorum dikkate almayın aslında olay budur 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Naptı o ya harstt diye çıkardı aynayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Aynayi bu şekilde geri yaslamak ayna motoruna zarar vermeMi yav benim içim acıdı valla servisin yakın olduğu yerde olsam denerim ayna kirilirsa değiştirdim oda sadece ayna değişir se ama serviste yakın değil gardaş resimleride görünce içim yanıyor gardaş Bak şimdi bi deneyim nobetteyim ama araba yakında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 mete sen aynayı geri yaslamana gerek yok nazıkce çek çıkıyor. ben parkları kısa uzun farları hepsini degiştirdim kendim tek yapman gereken sökerken dikkat edip aynı şekilde geri takmak bende korkuyordum ama korkulacak birşey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Ledler geldi ve taktım sadace boyu biraz uzun geldi[emoji601] [emoji601] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Ledler geldi ve taktım sadace boyu biraz uzun geldi[emoji601] [emoji601] Güle güle kullan abicim güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Saol abi elimdeki ufak bütçe ile yapılabilen güzel bi modifiye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Ledler geldi ve taktım sadace boyu biraz uzun geld Güzel olmuş. Peki sen hangi teknikle söktün aynayı onu merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Güzel olmuş. Peki sen hangi teknikle söktün aynayı onu merak ettim. Abi kanırtma yöntemini seçmiş. Ayna istedi beni arayıp. Ankaradan ayna alıp göndercem sağ sol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Vodeodaki gibi abi zaten bi iki kez denemistim bu sefer daha kolay oldu zorlanmadan çıkardım. Sen yinede gonder aynaları dogan abi nede olsa lakabimiz aynasiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2015 arkadaşlar bugün bende değiştim. Sağolsun Mete Bey'in verdiği bilgiler eşliğinde bugün taktım. Çokta güzel oldu. Ayna yı videoda ki gibi söktüm çok kolay oldu. Teşekkürler ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap