Erdi Sağlam Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 beklemiyodum bu kadar yada birisi söylemiş olsa inanmazdım.ortalama 90 km ile mümkünmüş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Hakikaten ort. 90 km. ile gidince her araçta bariz bir yakıt tasarrufu çok mümkün. Özellikle de uzun yolda. Yazın Ankara'ya giderken, bende bizzat deneyerek şahit oldum LPG'li aracımla 9,43lt/100km den 6,93lt/100 km. ye düşürdüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdi Sağlam Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 araç neydiki yaw 9,43 maşallah:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 2007 Focus2 1.4 Trend 80 hp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Emre 1.2 TDI fabiaydı o... 2.2 litre ile sadece.... D sınıfı passata laf söylemeyin.Cillop gibi araba hem ayrıca bora abi sen passatı alabilirsin 1.4 TSI Comfortline + Led Bi-xenon bence çok güzel olabilir... Kullanım zevki felan biraz işin hikayesi..İyi yol tuttuktan sonra az biraz da yolu hissetmeyeyim ne olacak ki.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Benim rekorumda 7.4 ne var yani TDCİ focus ile . Ben demiyorum yol bilgisayarı yazıyor bu veriyi ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Sekitmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 vay bee hesaplarıma göre Ankara pompa satış fiyatına bakarsak 12 kuruş yakmış km'de benim araba öyle yaksın dünyayı gezerim heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Ben 7.4 ile bi dünya geziyom. Bırak 12 kuruşu 50 kuruşa düşse gene dünyayı gezerdim. Bu arada benim ortalama 7.3e düştü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Bu rekoru nasıl yakaladıklarını madde madde yazsalardı, ekonomik kullanım için tabiat anaya yardımları dokunmuş olurdu. Kaç zamandır diyorum ama kimse boyle bir başlık açmıyor. 1-2 maddeden fazlasını bilsem ben açıcam vala ekonomik kullanımın kuralları başlığını .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hız limitleyicinizi 90 km/h a ayarlayın, gaz pedalına altında evcil hayvanınız oturuyormuşcasına yumuşak basın. Hepsi bu. Ekonomik tüketimin diğer adı sabır testi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hız limitleyicinizi 90 km/h a ayarlayın, gaz pedalına altında evcil hayvanınız oturuyormuşcasına yumuşak basın. Hepsi bu. Ekonomik tüketimin diğer adı sabır testi.. Metrol abi işte benim sorunumda burda gaz pedalının altında düşmanım varmış gibi davranıyorum ) Özellikle kalkışlarda uçmayı seviyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Hız limitleyicinizi 90 km/h a ayarlayın, gaz pedalına altında evcil hayvanınız oturuyormuşcasına yumuşak basın. Hepsi bu. Ekonomik tüketimin diğer adı sabır testi.. + tasarruf tipi lastik / max lastik havası (sürtünme yüzeyini azaltmak için) , minimum direksiyon hareketi, neredeyse boş depo, camlar ve A/C kapalı, araçta elektrik tüketen her şey kapalı (teyp dahil), önde ve arkada vakum yaratan en az iki öncü/artçı araç (o araçlar havayı/rüzgarı sizin için kesiyor) hava ne soğuk - ne de sıcak, yol mümkün olduğunca düz ve düşük irtifa (deniz yüzeyi veya civarı), nöbetleşe aracı kullanan profesyonel şöförler ve kurallar dahilinde mümkün olduğunca hafifletilmiş araç (cam yıkama suyu deposu bile boş) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2012 (düzenlendi) Yok ya günlük kullanımda gerçekten bunlara gerek yok. Onlar rekor kırmaya falan uğraştıkları için yapabiliyorlar.. focus3 teki hız limitleyici harika bir donanım. İstediğiniz kadar dikkat edin hızı aşıyorsunuz. 90 ile 100 arasında %10'luk tüketim farkı var. Az bir oran değil. 4lt yerine 4.4lt yakılmasından bahsediyoruz. O nedenle dengeli kullanım ve hız limitleyicisi her derde deva. Geri kalanı zaten biraz dikkatli kullanmaya bakıyor. Onu da beceremiyorsanız diye vitds değişim göstergesi koymuş amcalar.. Mayıs 12, 2012 Mertol Kip tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 vites değişim göstergesine uymak mantıklı mı ya? Kadran 20 ye gelmeden bir üst vitese geçin diyecek neredeyse.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih Bozok Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 vites değişim göstergesine uymak mantıklı mı ya? Kadran 20 ye gelmeden bir üst vitese geçin diyecek neredeyse.. Cevat abi o mesele beni sinir ediyo zaten. Utanmasa 50 deyken 5. vitese at diyecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap