Onur Ozan Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2014 Merhaba Euro 6 değerleri bu sene kullanılmaya başladı. Peki Euro 6 dan sonrasında ne olacak? Nette araştırdım ama fazla bir şey bulamadım bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2014 Euro 7, ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Soruyu nasıl anlamalıyız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 (düzenlendi) Euro 7 için 2020 hedefi koyulmuş, ancak üreticiler bunu erteletmek için lobi çalışmaları yapıyor. Neden olarak da dizel motorlara getirdiği önemli maliyet olduğu söyleniyor. Bilindiği üzere son dönemde Avrupalı üreticiler turbo dizellerle büyüdü. Ancak Euro 6 epey bir maliyet artışı getirmiş ve bu artış Euro 7 ile daha da artacak görünüyormuş. Tabi bir de gerçekler var, üreticilerin ve devlet yöneticilerinin hiç görmek istmediği: http://ec.europa.eu/environment/archives/greenweek2013/sites/default/files/content/presentations/5-4_walsh.pdf Ekim 23, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 (düzenlendi) euro 7 diyecektim neyse demiyorum. aslında çok önemli bir konu. içten yanmalı ve patlamalı motorların olduğu bir dönemde çevreyi kirletmeyelim demek oldukça komik. fosil yakıtın yanması zaten başlı başına bir sorun. bana en kestirme çözüm elektrikli motorlu araçlar gibi geliyor. menzil sorunu tabiki sıkıntı. ancak menzil arttırmak için küçük dizel veya benzinli motorlar hybrit edilebilir. eeee yine dizel veya benzinli motor kulandık derseniz hybrit araçlara organik rankin çevrimi yapan makinalar eklemek yakıt tüketimindeki %30-50 olan verimi %80 lere çıkartabilir diye düşünüyorum. Ekim 23, 2014 cem aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Marduk gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Hidrojen-Bor. Elektrik net olarak yalan olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 bir gün herkes lpg li olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2014 Hidrojen-Bor. Elektrik net olarak yalan olacak. Desene İç Anadolu Bölgesi yeni savaş alanı olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Ozan Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Soruyu nasıl anlamalıyız? Cem bey Sormak istediğim Euro 7 olacak mı? Olacaksa emisyonda kriterler neler olacak? Ne zaman yürürlüğe girecek, Emisyon değerlerinde NoX lerin sınırlaması nasıl olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap