Mete Yilmaz Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 23, 2014 Merhaba Bugün ülkemiz genelinde oldukça yaygın olan bir petrol istasyonundan lpg aldim baktim pompaci farkli plaka girmiş dedim neden farkli plaka girdin dedim yanlış yazdim dedi hiçte yanlış yazilacak gibi degildi ne bir rakam ne sayi hiç biri tutmuyor Burada bana ya da vergide ya da baska açıdan bir sahtekarlık olabilirmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Merhaba Bugün ülkemiz genelinde oldukça yaygın olan bir petrol istasyonundan lpg aldim baktim pompaci farkli plaka girmiş dedim neden farkli plaka girdin dedim yanlış yazdim dedi hiçte yanlış yazilacak gibi degildi ne bir rakam ne sayi hiç biri tutmuyor Burada bana ya da vergide ya da baska açıdan bir sahtekarlık olabilirmi ? Bu masrafları vergiden düşmek için kullanılan bir yöntem. Yani atıyorum lpg li araç (ticari taksi olabilir, resmi kurumda ihale ile çalışan bir araç olabilir) yaktığı yakıtı masraf olarak gösterip, masrafının vergiden düşmesini sağlıyor. Sizin de aracınıza aldığınız lpg yi, pompacı başka bir plakaya keserek adama masraf fişi topluyor. Bunu satıyor bile olabilir ilgili plaka sahibine. Sizin açınızdan bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Ancak usulsüz bir uygulama. Bir nevi vergi kaçırıyorlar. Hatta bir nevi değil direk vergi kaçırıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Yilmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Teşekkürler cevap için firmanin telefonunu aradim 7/24 saat ulasilabilir diyor telefonu acan yok kimi kime sikayet edeceğiz ki neyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap