Bülent Çelik Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2014 Hazır Ankara'ya gelmişken aracıma detaylı iç temizlik ve boya koruma yaptırayım dedim (Tekirdağ'da yok) Yaptırdığım ürün gamı Bekbars Nano 2K ve 3K araç koruma sistemleri Aracın içi için yaptırdıklarım : Detaylı iç temizlik Bakteriyel temizlik Klima kanalları temizliği Leke tutmaması için: Plastik kısımları koruma Kumaş kısımları koruma Aracın dışı için yaptırdıklarım : Arac yüzeyine yapışmış olan maddelerin temizliği Nano cizik giderici Nano hare giderici Özel bezlerle iki ürün daha uygunladı ama bunların adı söylenmedi Camlara yagmur için kaydırıcı uygulandı 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Güzel olmuş. Bakmaya kiyilmaz artik. Nazar boncugunu gördüm ama maşallah i esirgemeyelim. 41 kere maşallah. .. Bu arada neden fiyat bilgisini paylasmadiniz ki. Burada bu idi yaptirmak isteyen var. Kastamonu'da sonax 550 civari fiyat cekti bana sizin saydiklariniz icin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2014 (düzenlendi) Güzel olmuş. Bakmaya kiyilmaz artik. Nazar boncugunu gördüm ama maşallah i esirgemeyelim. 41 kere maşallah. .. Bu arada neden fiyat bilgisini paylasmadiniz ki. Burada bu idi yaptirmak isteyen var. Kastamonu'da sonax 550 civari fiyat cekti bana sizin saydiklariniz icin. Teşekkür ederim gercekten yaptırdıgıma her şeyi ile değdi, içine bayıldım koltuk döşemeleri olsun plastik aksamı olsun... sonax kimse önermiyor (boya koruması dahi yıkamacılara 1/2 ay dayanmıyor) iç temizlik(detaylı, bakteriyel ve koruma) = 350 tl boya koruma (garanti 6/12/24 ay): yüzey temizliği, cizik giderme, hare giderme, seramik kaplama mı diyorlar(cam yüzey oluşturma garanti süresini bu uzatıyor) = 300 tl 'den 785 tl'ye kadar fiyatları var Ekim 24, 2014 Bülent Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Modifiye olmadığı için doğru yere taşındı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Gerçekten güzel olmuş uzun vadede koruyuculuğu nasıl olacak merak ediyorum. Ayrıca Ankara da nerede uygulandı, bende sadece dış olarak düşünüyorum da ve ödemeyi nasıl yaptınız peşin mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Gerçekten güzel olmuş uzun vadede koruyuculuğu nasıl olacak merak ediyorum. Ayrıca Ankara da nerede uygulandı, bende sadece dış olarak düşünüyorum da ve ödemeyi nasıl yaptınız peşin mi ? ben 1 yıllık garanti aldım ve kesinlikle taahhüt ediyorlar. Ankara da Acity'in yanındaki erciyes iş yerleri sitesinde... peşin ödedim, kartla ödeme de var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Ankara da Acity'in yanındaki erciyes iş yerleri sitesinde uygulayan işyerinin tam ismi filan yok mu? Yoksa gidin arayın bulun mu diyorsunuz? 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 uygulayan işyerinin tam ismi filan yok mu? Yoksa gidin arayın bulun mu diyorsunuz? Balık tutmayı Öğrenmek gerek, hazır Balığı herkes yer yaw[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Balık tutmayı Öğrenmek gerek, hazır Balığı herkes yer yaw[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Abi o zaman ben bildiğim balığı yerim.. Diğer balıklara bakamam ki... Bestekar Sokak'taki Meguiar's bence en güzel balık der geçerim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 uygulayan işyerinin tam ismi filan yok mu? Yoksa gidin arayın bulun mu diyorsunuz? var tabiki, isim vermek yanlış olur mu bilemedim... BEKBARS Nano Teknoloji Araç Koruma Servis Noktası 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 var tabiki, isim vermek yanlış olur mu bilemedim... BEKBARS Nano Teknoloji Araç Koruma Servis Noktası Ahaaaa ne yaptın Bülent, şimdi nerdeyse tüm forum gider hesabıda Bülent bey Ödeyecek der bilgin olsun[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Şaka bir yana memnun Kaldığımız yerleri paylaşabiliyoruz sıkıntı yok Bülent, 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Ahaaaa ne yaptın Bülent, şimdi nerdeyse tüm forum gider hesabıda Bülent bey Ödeyecek der bilgin olsun[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Şaka bir yana memnun Kaldığımız yerleri paylaşabiliyoruz sıkıntı yok Bülent, Sıkıntı yok elimizden gelen desteği yaparız yani... ama gidecek olanlar benim selamı mı söylerse, oranın işletmecisi Uğur bey yardımcı olur... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Elvan Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2014 Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Bu arada selamla sabahla her işler yürümüyor [emoji4] direksiyon deri kaplama için dericioğlu na gittim, forumun selamını verdim numaramı alıp biz seni ararız dediler, 20günü geçti [emoji12] ne arayan var ne sora Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Bu arada selamla sabahla her işler yürümüyor [emoji4] direksiyon deri kaplama için dericioğlu na gittim, forumun selamını verdim numaramı alıp biz seni ararız dediler, 20günü geçti [emoji12] ne arayan var ne sora İsmail bey teşekkür ederim... aracınızı götürün fiyat sorun ondan sonra benim gönderdigimi söyleyin (adımı soyadımı) bakalım yürür mü yürümez mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Elvan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2014 İsmail bey teşekkür ederim... aracınızı götürün fiyat sorun ondan sonra benim gönderdigimi söyleyin (adımı soyadımı) bakalım yürür mü yürümez mi kesinlikle yapacaklarından şüphem yok ama ordan vazgeçtim yaza doğru başka yere yaptırım inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap