Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Cilasından boya korumasına, iç temizliğine ve rötuşuna kadar her uygulamayı kendim yapıyorum. Yorucu ama zevkli oluyor. Hatta çevremde çoğu kez "Paslandıracaksın, yeter hocam!" diyenler sonraları beni geçtiler. En azından çevremdekilere bulaşık deterjanı ile araba yıkamamayı öğrettim. Bu arada araç çok hoş olmuş. Sanırım kendimi geliştirmeliyim:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Teşekkürler Ramazan bey... boya korumada kullandıgınız ürün cok önemli... işe koyulmadan önce arac üzerindeki kirleri ve kimyasalları cok iyi temizlemeniz gerekli iyi bir sonuc icin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 (düzenlendi) Rica ederim. Autoglym ve Meguiars ürünlerini tercih ediyorum. Gayet memnunum. İç temizlikte Autoglym Interior Shampoo çok başarılı. Rengi bozmadan pırıl pırıl yapıyor. Şampuanda ise Sonax Cilalı Şampuan'ın eline Meguiars da dahil hiçbir şampuan su dökemez. Ön temizleme için temizleyici kil kullanılabilir. Ben çok iyi baktığım için pek fazla kimyasal birikmesine izin vermiyorum. Tek üstesinden gelemediğim şey klimayı ilk çalıştırdığımdaki pis koku oldu. Onu gidermek için sanırım profesyonel bir destek lazım. Kasım 23, 2014 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 (düzenlendi) Tek üstesinden gelemediğim şey klimayı ilk çalıştırdığımdaki pis koku oldu. Onu gidermek için sanırım profesyonel bir destek lazım. eski era aracımda olurdu ama focus ta rastlamadım böyle kokuya.. polen filtresini değiştiriyor musunuz? nem kalıyordur yol bitmeden, mesela 1 dk kala, düğmeyi en soğuktan ortaya çevirin. veya a/c düğmesine basın, klima motorunu devre dışı bırakın Kasım 23, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 eski era aracımda olurdu ama focus ta rastlamadım böyle kokuya.. polen filtresini değiştiriyor musunuz? nem kalıyordur yol bitmeden, mesela 1 dk kala, düğmeyi en soğuktan ortaya çevirin. veya a/c düğmesine basın, klima motorunu devre dışı bırakın Periyodik bakımları 10.000 km yi geçmeden yaptırıyor ve hepsinde de polen filtresini değiştirtiyorum Mehmet Abi. Benim klima dijital:) Bu arada ustalar sizin dediklerinizi tavsiye ettiler. Yazın terleme olduğundan gideceğimiz yere varmadan sizin dediğiniz gibi klimayı kapatmalı havalandırmayı açık tutmalıymışız. Aksi taktirde nem kurumuyor ve bakteri üretiyormuş. Daha bu yaz öğrendim:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap