Bülent Çelik Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2014 Bugun saat 14:00 16:00 arası ankamall da gezmeye gitmişdim, cıkış için arabaya bindim, arabayı çalıştırdım, geri manevra yaparken sag aynaya baktım...... ayna yerinde yok olay Ankamall bahcesindeki otoparkta oldu, sag aynanın içi komple alınmış, kırma veya zedeleme yok, fişlerinden söküp almışlar.... baya becerikliler.. işin kötüsü cumartesi akşamı bugun ve trabzona gitmeyi düşünüyordum, şimdi pazartesiyi bekleyip servise gitmek zorunda kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Geçmiş olsun Bülent, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 çok geçmiş olsun.Kamera kayıtlarına bakma şansı yokmuydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 çok geçmiş olsun.Kamera kayıtlarına bakma şansı yokmuydu. o otopark da hic kamera yokmuş... cok ilginç yan taraf emniyet müdürlüğü, o bölge de aracların takibi önemli olması lazım ama işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 o otopark da hic kamera yokmuş... cok ilginç yan taraf emniyet müdürlüğü, o bölge de aracların takibi önemli olması lazım ama işte Geçmiş olsun. Oraya çok fazla araç bırakıp giden oluyor dibinde metro olması sebebiyle. Hırsızlar taibkide öğrenmişler nerede kamera var nerede yok da bu kadar zamandır oraya ekstra bir kamera niye koymamışlar bilinmez... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Geçmiş olsun abim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Çok geçmiş olsun. can sıkıcı bir durum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Çok geçmiş olsun. can sıkıcı bir durum. aynen öyle... ankara trafiğine alışık olmadıgımdan aynasız olmuyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Ben asla dışarı koymuyorum Bu arada kuzenimin sağ dikiz aynasını yakın bi ilçede aynı şekilde söktüler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Ben asla dışarı koymuyorum Bu arada kuzenimin sağ dikiz aynasını yakın bi ilçede aynı şekilde söktüler Lpg'li aracları kapalı otoparklara almıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 geçmiş olsun bunu da ilk defa duydum normalde çekiş yerlerinin kapaklarını çalan olurdu amma ayna nedir haram zıkkım olsun. hayrını asla göremezler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Geçmiş olsun, çalanlara Allah akıl fikir versin. Ankamall ise fazla l'yi sildirtmesin mümkünse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Ne aynaymış be... Servise fiyat sorayım dedim; ayna camı 200 + Kdv Ayna motoru 450 + Kdv işçilik 100 + kdv ayna komple ne kadar diye sormaya korktum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Gecmis olsun,uzucu olay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap