Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Ne aynaymış be... Servise fiyat sorayım dedim; ayna camı 200 + Kdv Ayna motoru 450 + Kdv işçilik 100 + kdv ayna komple ne kadar diye sormaya korktum Hiçbir şeye takılmadım da işçiliğe takıldım Söküldüğü gibi geri takılmıyor mu bu parçalar. Daha neden işçilik istiyorlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Hiçbir şeye takılmadım da işçiliğe takıldım Söküldüğü gibi geri takılmıyor mu bu parçalar. Daha neden işçilik istiyorlar? sökme garantisi ayrı, takma garantisi ayrı olduğu için galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Benim de şu aşağıdaki link dikkatimi çekti. Buna sebep olan ürünler yaygınlaştıysa, aracımızın yazılımını güncelletmemiz mi gerek? Bakım için servislerde yazılım güncellemesi yapılıyor ancak, bu yapılan güncellemeler bu tür güvenlikleri de içeriyor olmalı. Hırsızların hedefi anahtarsız otomobiller http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/10/141027_anahtarsiz_otomobil.shtml Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Benim de şu aşağıdaki link dikkatimi çekti. Buna sebep olan ürünler yaygınlaştıysa, aracımızın yazılımını güncelletmemiz mi gerek? Bakım için servislerde yazılım güncellemesi yapılıyor ancak, bu yapılan güncellemeler bu tür güvenlikleri de içeriyor olmalı. Hırsızların hedefi anahtarsız otomobiller http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/10/141027_anahtarsiz_otomobil.shtml ah be güzel ülkem nereye gidiyor........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap