Semih Özdemir Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2014 Arkadaşlar sakaryada yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa orjinal fara mercek uygulaması yapmak istiyorum el becerim vardır ama nasıl olacağıyla ilgili bir bilgim yok fiyat ne tutar arkadaşlar farlar açıldığı için içinde buharlaşma yaşarmııyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2014 İşin ustasi Oktay Toker dir forumumuzda Ama ben on bilgi vereyim Dediğiniz araç focus 2.5 yani makyajlı focus galiba Sahibinden.com da çeşitli markalarda çeşitli fiyatlarda isterseniz kit olarak İsterseniz de parça parça olarak Aradığınız tüm mercek malzemelerini bulabilirsiniz Farı ister isitarak isterseniz de keserek açabilirsiniz Uygun silikon kullanırsanız da buharlaşma yapmayacaktir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 taner eviş teşekkür ederim ama sakaryada yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa irtibata geçmek isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Mutlu Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2014 Abi bu angel , mercek , xenon, bi xenon, kit, modül, h1-3-5-7 nedir. Bunu benim anlayacağim dilde biri anlatsin lütfen ya. Sormiim sormiim dedim ama dayanamadim artik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap