H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2015 13 saat önce, Yakup Çağatay said: Kuga giriş seviyesi motoru yenilendi! 1.5 Ecoboost 120 Ps 240 Nm - 4x2 - 6 ileri Manuel Tüketim: 7,8 5,3 6,2 lt. 150 ps ile veriler tamamen aynı tek fark hızlanma tabiki. 0-100: 12.5 sn 150'lik: 9.7 En belirgin özelliği fiyatının daha ucuz olması Bin £ gibi. Bize yansıması 4 bin tl gibi oluyor. Bize gelmez sanırım düz vites, benzinli ve bize gelmek Bana kesin gelmez söyleyeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Dokunmatik ekranlar yurda inmiş... Gösterge ekranın da ise renk değişikliği yapılarak, ekranlar arasında uyumsuzluk problemi yaşanmadan aşılmış. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Araca 8" tanıtınca bizim ekranlarda siyah oluyor olması lazım. Öyle bir şey kalmış aklımda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 9 dakika önce, Murat Kavuk said: Araca 8" tanıtınca bizim ekranlarda siyah oluyor olması lazım. Öyle bir şey kalmış aklımda.. Siyah yapma opsiyonu var evet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 3 saat önce, Murat Kavuk said: Araca 8" tanıtınca bizim ekranlarda siyah oluyor olması lazım. Öyle bir şey kalmış aklımda.. başka şeyler sapıtıyor ama. bi arkadaşa yapmıştım o an mı sonradan mı hatırlamıyorum ama sanırım USB yada onun gibi bişey gitmişti, eski haline çevirmiştik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 On 7 Aralık 2015 at 03:02, Ozan Kar said: başka şeyler sapıtıyor ama. bi arkadaşa yapmıştım o an mı sonradan mı hatırlamıyorum ama sanırım USB yada onun gibi bişey gitmişti, eski haline çevirmiştik. Doğrudur, muhtemelen sync 2 istiyordur düzgün çalışması için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 On 8 Sep 2015 at 14:12, H. Cenk said: Bunu şu anda bir arkadaşım 74500 e alıyor. Alma diyorum ama o "çok dolu senin bomboş arabaya verdiğin paradan 5 kaat ucuza acaip dolu hem de şık hem de SUV araba alıyorum "diyor bana . Kafadan 5 kaat indirim olduğuna göre tutulmuyordur bu falan diyorum ama dinlemiyor. Kugayı istemişti ama beğenmedi nedense.. Şu mesajı geçen okumuştum, şimdi ilgili post giriyordum, ara tırım tırıs yok daha yeni yazdı halbuki nereye gitti diyordum Neyse buldum. Yenisinin fiyatları göz dolduruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 arkadaş almadı zaten son dakikada vazgeçti. düz vites insigniayı verdi üste 20K daha verdi otomatik 3 yaş küçük cosmo insignia aldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2016 Tamam çok güzel sistem yaptınız ama pdf'ler hata dolu hep... Diğerleri hadi biraz küçük ama bu büyük olmuş. 1.5 EB ile Powershift yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap