Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Bu ekrana ek birde sunroof (açılabilir panaromik) global açma-kapamaya eklenmiş. Ayrıca tasarımı değiştirilmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Umarım 1.5 dizel tiguandan önce gelir,yeni fotoğraflara bakınca tiguan daha güzel üstüne bide vw algısı ile otomotivde alman istilası katlanarak artıyor/artacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Vw düşüşte ama. Haber kategorimizde yazıyorum arada sırada. Ford da çakma Alman sayılır zaten aynı yolun yolcuları bunlar. http://www.focusclubtr.com/topic/551-ford-araçları-satış-rakamları-2011-2012-2013-2014-2015-tüm-aylar/?do=findComment&comment=305188 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Yakup hocam kastım Türkiye için,katlanmak durumunda olduğumuz vergi mahkumiyeti nedeniyle 1.6 ve altı dizel otomatikler marka model farketmeksizin ön plana çıkıyor,bu vergi sistemi olmasa birçok insan verimli 2.0 dizel otomatiklere biner ama düzen değişene dek insanlar 1.6 dizele hücum halinde mecburen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Ben bugün yabancı dostlarımıza bu konuyu sordum (tesadüfen) gelecek araçları konuşamayız biz açıklayınca öğrenmiş olursunuz diye güzel bir cevap aldım Yukarda Kaan abinin dediği günceldir eğer bir gelişme olursa mutlaka birinin haberi olur yazarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Umarım 1.5 dizel tiguandan önce gelir,yeni fotoğraflara bakınca tiguan daha güzel üstüne bide vw algısı ile otomotivde alman istilası katlanarak artıyor/artacak Yeni tiguan'ı nerede gördünüz. Ben bakıyorum ama hiç bir yerde resmi yok. Frankfurt'ta sergilenecek diyorlar sadece.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2015 (düzenlendi) Yeni tiguan'ı nerede gördünüz. Ben bakıyorum ama hiç bir yerde resmi yok. Frankfurt'ta sergilenecek diyorlar sadece.. http://www.carscoops.com/2015/08/new-2017-vw-tiguan-photographed.html Eylül 7, 2015 Burhan Bakar tarafından düzenlendi Foto ek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 http://www.carscoops.com/2015/08/new-2017-vw-tiguan-photographed.html Bunu biliyorum ama, bu resimler pek de yeterli değil karar vermek için. Etekler falan da gövde rengi, çok yanıltıcı olabilir. Şöyle önden bir görüntü lazım. Gerçi çirkin olacağını sanmıyorum. Etkileyicilik ile sıradanlık arasında bir yerde olacaktır. Frankfurt haftayaydı galiba, yakında önden resimler de gelir.. 1.5 dizel kuga makyaj ile gelecek demişti Kaan abi (temmuz 2016), yani tiguan daha önce çıkacak görünüyor (2016 ilk ayları diye belirtiliyor) .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Henüz başka fotoğraf yok ama bu fotolar tasarım olarak gayet başarılı olduğunun ipuçlarını veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Henüz başka fotoğraf yok ama bu fotolar tasarım olarak gayet başarılı olduğunun ipuçlarını veriyor Yalnız, bu resim, 2017'de çıkması planlanan coupé versiyona ait sanki, şimdi çıkacak biraz daha farklı olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 1.5 dizel kuga makyaj ile gelecek demişti Kaan 1,5 E6 TDCI Düz ve PS makyaj ile birlikte gelecek, o zamana kadar 1,6Benzinli AWD Otomatik ve 2,0TDCI ile devam ediyoruz. Tabi bu arada EDGE ve -yeni- Ranger'de devreye alınmış olacak. Edge'nin fiyatı oldukça yüksek çıkar (kuşkusuz) ama Ranger elden geçince çok şık oldu, üstelik AWD'li kardeşlerinin aksine Ranger -gerçek- arazi koşulları için de hazırlıklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 @Kaan Yagizer abi hareket halinde Ranger'in 4x4 & 4x2 sismleri arasında geçiş yapabiliyormuşsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Kimse demesin 1.5 EDGE mi olur diye,ayarımı önceden verip bir soru çakayım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 O başlığımız da burada http://www.focusclubtr.com/topic/7952-yeni-ford-edge-üretim-versiyonu-tanıtıldı-2015-ford-edge-europe-yeni-20-tdci-motor/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 @Kaan Yagizer abi hareket halinde Ranger'in 4x4 & 4x2 sismleri arasında geçiş yapabiliyormuşsun Evet, ama orta difernsiyalin ömrünü uzatmak için en iyisi "Dur + şaftın dönüşünün bitmesini bekle" , sonra 4x4'e al ... istersen "ağır hizmet'e geç" şeklinde kullanım. Mecburiyet, ani ihtiyaç durumunda 4x4'e tabi ki geçilebilir ama bunu alışkanlık haline getiren uzun vadede bizi (servisleri) sevindirir. Kimse demesin 1.5 EDGE mi olur diye,ayarımı önceden verip bir soru çakayım? olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap