Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Dün akşam üzeri bize daha önce 2016'da verileceği söylenen Kuga 1,5TDCI AWD (Euro6) + Otomatik seçeneğinin -askıya alındığı- haberi geldi. Kuga 1,5 Dizel düz vites ile gelecek ... otomatik'in kaderi veya projenin ne zaman askıdan inceği (ya da inip inemeyeceği) bilgisine ulaşınca bu güncellemeyi de paylaşacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 12 dakika önce, Kaan Yagizer said: Dün akşam üzeri bize daha önce 2016'da verileceği söylenen Kuga 1,5TDCI AWD (Euro6) + Otomatik seçeneğinin -askıya alındığı- haberi geldi. Kuga 1,5 Dizel düz vites ile gelecek ... otomatik'in kaderi veya projenin ne zaman askıdan inceği (ya da inip inemeyeceği) bilgisine ulaşınca bu güncellemeyi de paylaşacağım. yazık... ne diyim! meydan kaldı Tiguan ve Kadjar, CRV vs. vs... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 15 dakika önce, Kaan Yagizer said: Dün akşam üzeri bize daha önce 2016'da verileceği söylenen Kuga 1,5TDCI AWD (Euro6) + Otomatik seçeneğinin -askıya alındığı- haberi geldi. Kuga 1,5 Dizel düz vites ile gelecek ... otomatik'in kaderi veya projenin ne zaman askıdan inceği (ya da inip inemeyeceği) bilgisine ulaşınca bu güncellemeyi de paylaşacağım. Otomatik gelmemesinin sebebi emisyon sıkıntısımı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Daha da almam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Kuganın hem 1.5 hem dizel hem AWD hem hem otomatik olması çok zordu bana kalırsa. Baştan beri buna inanmamıştım. Haklı çıktığımı düşünüyorum. Bu seçenek focusta Cmaxte olur ama Kugada zor. Fordun enteresan yaklaşımları var.. Kuganın SUVumsu olduğundan performansını önemsiyor Ford. Hafta sonu kaçamaklarında dağa çıkarken veya otobanda basarken seni üzmemeliymiş. (tanıtımında buna benzer bir şeyler yazmışlardı kaçamak derken ailenle şehiri terkedip doğaya kaçışından bahsediliyor yoksa öteki tür kaçamak değil) Yaklaşımı bu Fordun. 1.5 tdci AWD+PS FORDun Kugayı çıkarış mantığına ters. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 35 dakika önce, Murat Kavuk said: Daha da almam beklediğin kabahat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim U. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 akilli 4ceker oldugu icin, 2cekere oranla performansin cok dusecegini sanmiyorum. PS olmasi 4cekerden daha fazla baltalayacaktir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 4 saat önce, H. Cenk said: Kuganın hem 1.5 hem dizel hem AWD hem hem otomatik olması çok zordu bana kalırsa. Baştan beri buna inanmamıştım. Haklı çıktığımı düşünüyorum. Bu seçenek focusta Cmaxte olur ama Kugada zor. Fordun enteresan yaklaşımları var.. Kuganın SUVumsu olduğundan performansını önemsiyor Ford. Hafta sonu kaçamaklarında dağa çıkarken veya otobanda basarken seni üzmemeliymiş. (tanıtımında buna benzer bir şeyler yazmışlardı kaçamak derken ailenle şehiri terkedip doğaya kaçışından bahsediliyor yoksa öteki tür kaçamak değil) Yaklaşımı bu Fordun. 1.5 tdci AWD+PS FORDun Kugayı çıkarış mantığına ters. AWD şart değil ki Cenk abi, 4x2 + PS olabilir. Maksat popomuz yukarıda dursun, dereden geçerken, altımıza taş değmesin, motorumuza su kaçmasın. Dereden yukarı çıkmak değil niyetimiz. Zaten haleihazır da 4x2'si de yok mu bu arabanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Bir saat önce, Murat Kavuk said: AWD şart değil ki Cenk abi, 4x2 + PS olabilir. Maksat popomuz yukarıda dursun, dereden geçerken, altımıza taş değmesin, motorumuza su kaçmasın. Dereden yukarı çıkmak değil niyetimiz. Zaten haleihazır da 4x2'si de yok mu bu arabanın. O olabilir tabii. Bir ara ingilizler söyledi 1.5 tdci si olacak diye ama daha duymadık bir şey.. Ben baştan beri konuşulan AWD+tdci (1.6 altı)+powershiftten bahsediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 AWD + 1,5TDCI olacak ... askıya alınan opsiyon otomatik vites, yoksa E6 + 1.5TDCi gelecek. O konuda sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 37 dakika önce, Kaan Yagizer said: AWD + 1,5TDCI olacak ... askıya alınan opsiyon otomatik vites, yoksa E6 + 1.5TDCi gelecek. O konuda sıkıntı yok. Biz SUV yapıyoruz, crossover değil konusunda ısrarcıyız :) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2015 (düzenlendi) kuZu MPV olsun ... 4x2 1,5TDCI kasalım deniyorsa o (bir ihtimal) Trend seviye'de olacaktır ... Titanium araçlar hep AWD geliyor. 2 çeker SUV'mu olur Allah aşkına? Kasım 5, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Kuga konusunda bir soru sormak istiyorum. Esasında Tucson sohbetinde yazıyordum ama konu çok dağılmasın diye buraya aldım. And Mehmet çetin Kuga'nın malzeme kalitesini ve akıllı AWD'sini övmüş -ki akıllı AWD izlediğim kadarıyla manyak bir özellik- ; buna karşın 80-90 km'lerden sonra rüzgar sesi almaya başladığını, yol sesinin ise bariz olduğunu söylemiş. Bu konuda tecrübe sahiplerinin tespitleri neler acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2015 On 14.04.2013 00:08:29, Yakup Çağatay said: Araç yol sesi konusunda başarılı, rüzgar sesi olarak focus'un gerisinde hissettim 120 üstünde ses başlıyor. 18'' jant olmasına rağmen konfor'undan eksiklik göremedim oldukça iyi ayarlanmış bunlarda yanak genişliği etken tabiki. Bu konuda iyileştirme makyaj ile %99 gelir. Bkz: Focus - C-max 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2015 Kuga giriş seviyesi motoru yenilendi! 1.5 Ecoboost 120 Ps 240 Nm - 4x2 - 6 ileri Manuel Tüketim: 7,8 5,3 6,2 lt. 150 ps ile veriler tamamen aynı tek fark hızlanma tabiki. 0-100: 12.5 sn 150'lik: 9.7 En belirgin özelliği fiyatının daha ucuz olması Bin £ gibi. Bize yansıması 4 bin tl gibi oluyor. Bize gelmez sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap