Kadir Cevahir Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 (düzenlendi) GÜNDÜZ LEDİNİ ÇİNDEN GETİRDİM 40$ GİBİ BİR FİYATA GELDİ 50TL'YE DE TAKTIRDIM. amerikan park içinde 50tl verdim tavan kaplama 180 tlye yaptırdım. 280 tl gibi bir fiyata görünüm tamamen değişti.. içine 2 tane ufak telefon tutması için zımbırtı aldım güzel durdu bir sonraki aşamada sis ve kısalara xenon takmayı düşünüyorum.. onlarıda çinden getirteceğim. burada çok yüksek fiyat çekiyorlar. ayrıca elimde mevcut 4 tane de kapı açılınca yansıyan ford amblemi, anahtar takma yerınde fosforlu ışık ve anahtarlık kabıda var. bu konu üzerinden güncelleme yaparım yada yeni konuda gösteririm onlarıda takınca.. Ekim 28, 2014 Kadir Cevahir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 sislere ve kısalara yapacağınız merceksiz xenonlarla kulaklarınız çok çınlayabilir. hiç taktırmayın milleti kör etmeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Cevahir Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 aslında kısalara bende öyle düşünüyorum. bu uyarınızı dikkate alacağım. ama sislere takma konusunda netim güzel durur hem sürekli açtığımız bişey değil... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 sislere xenon takacağınıza osram ın sislere uygun xenon a benzer daha beyaz yanan normal ampullerden takabilirsiniz daha uygun olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Cevahir Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 sislere xenon takacağınıza osram ın sislere uygun xenon a benzer daha beyaz yanan normal ampullerden takabilirsiniz daha uygun olur araştırıcam hocam teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 o eleman tavana silikon mu sıkıyor bana mı öyle geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 o eleman tavana silikon mu sıkıyor bana mı öyle geldi Folyo kalkmasın diye yapıyor ama Sonrasını düşünmüş mü hiç sanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Folyo kalkmasın diye yapıyor ama Sonrasını düşünmüş mü hiç sanmıyorum Aynen abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Xenon fikriniz konusunda diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Karşınızda farınızın gözünü alacağı şöför arkadaşlarımızı da düşünmemiz gerekir. Tavan kaplaması konusunda eğerki kaliteli malzeme kullanılmadıysa büyük ihtimal boyanız yanacaktır. Gündüz led farınız gayet güzel. Yaptığınız aksesuarları iyi günlerde kullanın. Keyifli forumlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Gündüz ledleri sinyalleri yokmu sanki yanani vardı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Gündüz ledleri sinyalleri yokmu sanki yanani vardı Hıh işte 2 Numaralı Işık hastası geldi [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Valla sonradan oldu gece ışıklar falan görüyorum evin ampullerini begenmemeye başladım doktora gittim doğanizim ledius olmuşum doktor yapacak bişi yok dedi takacan dedi [emoji23] [emoji23] [emoji23] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Gündüz ledleri sinyalleri yokmu sanki yanani vardı Bu tip led lerde sinyal var diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Banada alsana abi[emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Valla sonradan oldu gece ışıklar falan görüyorum evin ampullerini begenmemeye başladım doktora gittim doğanizim ledius olmuşum doktor yapacak bişi yok dedi takacan dedi [emoji23] [emoji23] [emoji23] abi gece gece güldürdün rabbim de seni güldürsün Bu tip led lerde sinyal var diye biliyorum. abi hepsinde yok 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap