Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 aslında kısalara bende öyle düşünüyorum. bu uyarınızı dikkate alacağım. ama sislere takma konusunda netim güzel durur hem sürekli açtığımız bişey değil... Xenon yerine Philips Blue Vision tak derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Ya bu amerikan park neyki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Ya bu amerikan park neyki Farlarındaki sinyaller sürekli yanıyor. Güzel oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Yok sevmedim neyse senin yeni farlarin resmini paylaşmıştınmı abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Yok sevmedim neyse senin yeni farlarin resmini paylaşmıştınmı abi Negatif paylaşmadım. Paylaşmayıda düşünmüyorum. Belki bir ara benim aracım konusunda arabamı tanıtırsam paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Negatif paylaşmadım. Paylaşmayıda düşünmüyorum. Belki bir ara benim aracım konusunda arabamı tanıtırsam paylaşırım. Delta Alfa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Romeo [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Delta Alfa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Romeo [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Bravo echo kilo india romeo Alpha bravo india 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Bravo echo kilo india romeo Alpha bravo india Doğanım iletileri okuyan, ne diyor bunlar yorumunu yapıyorlardır[emoji2][emoji2][emoji2][emoji38] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Havacılık alfabesi abey. Baş harfleri okurlar anlarlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2015 (düzenlendi) iyi aksamlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama bir sorum var. ilk iletideki gibi araca drl ledi aldım. arkadaşla beraber montak yaptık. Resimdeki gibi kabloda +.-. ve kırmızı kablo var. artıyı aküye, - yi şase ye, kırmızı kabloyuda kontağa bağladık. ama benim istediğm kısları açınca gündüz ledlerin ışığının biraz zayıflaması yoksa akşamlar sis farı gibi olacak ben bunu istemiyorum. Ne yapabilirim nerden nasıl bir kablo çıkarabilirim ya da ilave bir şeyle bu mümkünmü.? Teşekkürler. ] Bu bağlantıdaki şemayı buldum.. Fakat bazı yerleri anlamadım. 5. resimde gösterdiği ECU dan kastı nedir?.. Daha doğrusu yapılan işlem. kısa fara giden soket çıkarılıp burdaki 12 nolu kablo kesilip, drl nin bu kesilen kabloya bağlanması bu sıradada sigortaya kabloyla bağlamak.. (bunuda çözemedim) Eğer zaman ayırabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. Ocak 18, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ermemiş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 ben farklı birşey sorcam arkadaşıö göğüsteki focus yazılı kaydırmaz ped leri nerden aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 ben farklı birşey sorcam arkadaşıö göğüsteki focus yazılı kaydırmaz ped leri nerden aldınız? http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Ford-focus-2012-low-model-focus-3-cap-holder-rubber-Slot-pad-Non-slip/1760722947.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Ford-focus-2012-low-model-focus-3-cap-holder-rubber-Slot-pad-Non-slip/1760722947.html Tam bana yöneltilmiş soruymuş yahu. Bıraktım bu işleri artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2015 peki gündüz farı olmadıysa ben talibim ))) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Montajini yaptik parklara bagladik. Kisalara baglamadik cunku karşıdaki surucuyu rahatsiz etmedigini dusunduk. Ama almak isterseniz yinede ayni takimdan yardimci olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap