taner eviş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 arkadaşlar abiler abimizin birinden araba için bişşey aldım dedimki araya 29 ekim girecek bana uçak kargo ile gönder ürün uçak kargo ile gelsin diye saat 17 20 de MNG kargo ist dan teslim edildi normalde bugun gelmesi gerekiyordu lakin ürün istemde dün gece saat 23 20 de araca bindirilmiş görünüyor ( artık uçak olması gerekiyor ) ürün bugün gelmedi kısacası ve yarın da 29 ekim alamayacağım sistem de halen bir hareket de görünmemekte ve ben bu kargoya uçak ile gelmiş parası vereceğim ne önerirsiniz ne yapayım ne edeyim kaybettiğim zamana mı yanayım benden onlara gidecek olan ve haketmyeyecekleri ücrete mi yanayım ? ( 3 lira 5 lira önemli değil haketmemeleri önemli ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Sizin kargoya teslimat zamanınız tam nedir saatine kadar, ve uçak gönderileri için şu saate kadar ise şu zaman diye olay vardır eğer bunlara uygun ve gelmedi ise, ekstra ücreti iade talep edersin en fazla olacağı bu. Kargoların hepsinden tiksiniyorum! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Sizin kargoya teslimat zamanınız tam nedir saatine kadar, ve uçak gönderileri için şu saate kadar ise şu zaman diye olay vardır eğer bunlara uygun ve gelmedi ise, ekstra ücreti iade talep edersin en fazla olacağı bu. Kargoların hepsinden tiksiniyorum! 27 10 14 tarihinde saat 17 28 28 de teslim edilmiş saat 16 00 a kadar kabul ediyorlar normalde uçak kargo için hayır sistemde göremiyorum hareketlerini arıyorum müşteri hizmetlerini onlar da göremiyor nerede olduğunu kargo şunesi de göremiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 27 10 14 tarihinde saat 17 28 28 de teslim edilmiş saat 16 00 a kadar kabul ediyorlar normalde uçak kargo için hayır sistemde göremiyorum hareketlerini arıyorum müşteri hizmetlerini onlar da göremiyor nerede olduğunu kargo şunesi de göremiyor Bir sonraki hareket ile göreceksiniz artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 o zaman ülke bile 1 yaş yaşlanacak vayyy benim halime :D Bir sonraki hareket ile göreceksiniz artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap