Sedat Kılıç Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2014 Merhabalar. aracım focus hb. sağ üst çıtadan bagaja yakın kısımdan su alıyor. Yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 kaç model focus 1 2 3 ? garanti var mı yok mu ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yapıldıktan sonra su testi yaparak, olmuş mu diye kontrol ettirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat Kılıç Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 2009 titanium, garanti yok. şu sıra şırnakta bulunduğum için yakın servis sorunu var. ayrıca sanayi sorunu da mevcut...kendim test ederek su alma noktasını buldum. telefonla bir ustaya sorduğumda aslında çıtanın altında su alacak yer olmaması gerektiğini söyledi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 2009 titanium, garanti yok. şu sıra şırnakta bulunduğum için yakın servis sorunu var. ayrıca sanayi sorunu da mevcut...kendim test ederek su alma noktasını buldum. telefonla bir ustaya sorduğumda aslında çıtanın altında su alacak yer olmaması gerektiğini söyledi. valla çevre illere bakmak lazım ne dersem yalan olur yolunuz Van a da düşerse beklerim Mete abimiz var Şırnak tan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 2009 titanium, garanti yok. şu sıra şırnakta bulunduğum için yakın servis sorunu var. ayrıca sanayi sorunu da mevcut...kendim test ederek su alma noktasını buldum. telefonla bir ustaya sorduğumda aslında çıtanın altında su alacak yer olmaması gerektiğini söyledi. Bu arada direklerdeki stop'u sökerek altındaki contalara bakmayı unutmayın.Zamanla yıpranabiliyor ve su giriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sedat Kılıç Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2014 stopları söktüm contalar ve soket plastikleri sağlam. sadece tavana su döküldüğünde kanaldan bagaja kadar geliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 İlginç. Benim 2009 focus, tam da sağ arka çıtanın altından, bagaj ile tavanın birleşim noktasından su almıştı. Hem de araç daha 2 aylıktı. Ustanın dediğine göre, robot kaynağı sonrası, el ile kaynak aşaması varmış. Köşeler el ile kaynaklanıyormuş ve bu kısım benim araçta atlanmış. İşçilik ve eksik kalite kontrol hatası dediler. Oraya siyah silikon yaptılar. Bir daha da sorun olmadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuncay Ç. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Aracımın arka koltuğunun sol tarafı nemleniyor, kapı veya cam fitillerinden su alıyor sanırım. Göz ile kapı ve cam fitillerini kontrol ettim deformeye rastlamadım. Sol tarafa doğru virajları dönerken sol tarafımdan hafiften bir esinti oluyordu ama önemsemiyordum. Sağ arka kapı ile karşılaştırdım, kapılar kapalı iken sol arka kapının aralığı biraz daha fazla gibi. Sağ arka kapıya göre daha kolay açılıp kapanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sedat Kılıç
Merhabalar. aracım focus hb. sağ üst çıtadan bagaja yakın kısımdan su alıyor. Yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap