Mesut Yıldız Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2011 2001 model focus 1 aracım var ve buna en uygun tv oynatıcılı teyp arıyorum. Orjinali bu. Bunun yerine tam oturacak bildiğiniz görüntü sistemi varsa yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Ölçülerini mm cinsinden verebilirmisiniz acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2011 Of şimdi birde buna geri vites kamerası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Ölçülerini mm cinsinden verebilirmisiniz acaba ? Ölçülerini yaklaşık 1 saattir arıyorum bulamadım. Benim ölçmem doğru sonucu verir mi verecekse ölçerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Of şimdi birde buna geri vites kamerası Kesinlikle on numara olurda ilk önce bulmamız lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Sizinölçümünüzlede olur sonuçta standart ölçüler 1 mm 2mm fark etmez cetvelle uzunluk bie genişlik ölçerseniz Bizde uygun modeller konusunda daha rahat öneride bulunabiliriz Tahminimce standart double teypler ile aynı ölçü olması gerekiyor ancak emin değilim o yüzden ölçü istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Focus 1'ler 1.8 DIN'dir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Sizinölçümünüzlede olur sonuçta standart ölçüler 1 mm 2mm fark etmez cetvelle uzunluk bie genişlik ölçerseniz Bizde uygun modeller konusunda daha rahat öneride bulunabiliriz Tahminimce standart double teypler ile aynı ölçü olması gerekiyor ancak emin değilim o yüzden ölçü istedim Tamam ilk fırsatta ölçücem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Focus 1'ler 1.8 DIN'dir.. Teşekkür ederim şimdi bunun üzerine araştırmamı yapacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Ogün F1 teyplerinde yanlış hatırlamıyorsam bir eğim var.Teybin çerçevesinin oturduğu yüzey tam düz değil.Çerçeve kullanmak gerekebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Bir çok kişi çerçeveli kullanıyor ince teypleri felanda ama tv li buna özel teyp de yok bildiğim kadarıyla...bi şekilde uydurulması gerek.. 1.8 den küçün olanları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Ogün F1 teyplerinde yanlış hatırlamıyorsam bir eğim var.Teybin çerçevesinin oturduğu yüzey tam düz değil.Çerçeve kullanmak gerekebilir. Evet genelde takılırken falan sorun yaşanıyor. Ama ekranlı özel bişey arıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Bir çok kişi çerçeveli kullanıyor ince teypleri felanda ama tv li buna özel teyp de yok bildiğim kadarıyla...bi şekilde uydurulması gerek.. 1.8 den küçün olanları Sizin dediğiniz 1.8 liği yarın gerekli yerlere de sorcam inşallah umduğum şeyi bulurum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Benim aldığım cihazda yok yok ve piyasadaki en ucuz cihaz şu anda ve çok memnunum,fiyat 1000 tl idi ama şu anda 1200 civarı falan.Navigasyon olmasın dersen navitech in uygun cihazları var.Buradan bakabilirsin http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 (düzenlendi) Benim aldığım cihazda yok yok ve piyasadaki en ucuz cihaz şu anda ve çok memnunum,fiyat 1000 tl idi ama şu anda 1200 civarı falan.Navigasyon olmasın dersen navitech in uygun cihazları var.Buradan bakabilirsin http://www.navitech....oducts.asp?id=5 Peki bunu F1'e uyarlayabilirmiyiz acaba? Birde hangisi acaba sizin aldığınız onlarca var burda yada hepsini sorsam da olur arayıp. Almışken tam alalım ilerde pişmanlık yaşamamk için navigasyonlu olsun 200 milyon için değer bence. Ekim 4, 2011 Mesut YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap