Serdar Eryürekli Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2014 (düzenlendi) Cihazı az önce taktırdım. Fiyatına göre iyi bir cihaz, 1000 TL veya üstü bir para versem acırdım açıkçası. Ses kalitesi iyi Seçim yaparken dokunmatiği iyi Menü kolay Direksiyondan kumanda gayet iyi çalışıyor, bir problem yok. Seçim yapıldığında hızı gayet iyi. Fakaaattt Dokunmatikte sağa sola yada listeler arasında yukarı aşağı geçiş yaparken sıkıntılı, parmaklar başka yerlere değiyor. Aldığım yer Gps kartını unuttuğu için navigasyon şu anda çalışmıyor. Telefon rehberine girince isimler sıralı gelmiyor, bir ayarı olduğunu sanmıyorum ki en kötü özelliği bu. Neye göre sıralandığı belli değil. Ses en fazla 30 a geliyor, biraz daha yüksek olaydı iyiydi diyorum onun için de. Resimler az sonra... Usb girişi için de bu boşluğu değerlendirdik Klipleri önce avi. sonrada mp4. olarak indirdim ama çoğunu oynatmadı. Hangi uzantı ile indirmek lazım bilen var mı? Ekim 29, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Abicim hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Gönül isterdiki klip hiç oynatma. Kutusunda yazar hangi tür video oynattığı. Yoksa internet sitesinde vardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Konu dışında olduğu için ileti farklı başlık olarak bölündü, lütfen bunlara dikkat edelim. Ayrıca alıntılarda gereksiz fotoları silelim lütfen. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 (düzenlendi) Konu dışında olduğu için ileti farklı başlık olarak bölündü Ben diyecektim, başlıkla konu farklı oldu sayemde diye, sen halletmişsin sağ olasın. @Doğan Kurban, Abi sitesinin kendine hayrı yok, hiç bir şey yazmıyor. Kitapçıkta da video için mp4 demiş, çevirdim ama 25 klipten 3 tanesini oynattı sadece. Wmv deniyorum şimdide. Ekim 29, 2014 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Ben diyecektim, başlıkla konu farklı oldu sayemde diye, sen halletmişsin sağ olasın. @Doğan Kurban, Abi sitesinin kendine hayrı yok, hiç bir şey yazmıyor. Kitapçıkta da video için mp4 demiş, çevirdim ama 25 klipten 3 tanesini oynattı sadece. Wmv deniyorum şimdide. Mp4 ünde çeşitleri var. Format factory programını dene. Orada kullanacağın cihaza göre çeviriyi yapabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Serdar hayırlı olsun, keyifle kullan.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 O fiyata kaç paket bebek bezi olurdu acaba? Keyifli sürüşler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Video formatını mpeg I ve mpeg II olarak değiştirin çalışacaktır. O şekil kullanıyorum ben kullandığım tüm ana ünitelerde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Hallettim, mp4 olarak çalıştı. Farklı programlarda da mp4 denedim ama olmamıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2014 hayırlı olsun cihaz kapanınca saati göremiyorsun ben sony daha çok seviyorum hatta bazen navix i çıkarıp sony i taksam mı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 güle güle kullanın cihazı ne kadara aldınız satılan bütün cihazların yanında gps kartınımı unutuyolarmış navigazyonu çalıştırabildiyseniz nasıl çalışıyor sıkıntı yoktur umarım çakma çin telefonları gibi bi kalitesi yoksa bende almayı düşünüyorum ekran parlaklık ayarı yapılabiliniyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 güle güle kullanın cihazı ne kadara aldınız satılan bütün cihazların yanında gps kartınımı unutuyolarmış navigazyonu çalıştırabildiyseniz nasıl çalışıyor sıkıntı yoktur umarım çakma çin telefonları gibi bi kalitesi yoksa bende almayı düşünüyorum ekran parlaklık ayarı yapılabiliniyormu Teşekkürler. 600.00 TL ye aldım, gps kartını da gönderdiler hemen. Sadece şehir içinde 1 kere deneyebildim navigasyonu, gayet güzel çalışıyor. Evet ekran parlaklığı ayarlanabiliyor. Bu fiyata tavsiye ederim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Hayirli olsun dostum. Gerekli ve kullanisli bi alet [emoji106][emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2014 güzel bir alet hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap