Mithat Şenuva Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2014 Arkadaşlar ford 6000 cd f1 aracıma bir değişiklik yapmadan olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Arkadaşlar ford 6000 cd f1 aracıma bir değişiklik yapmadan olurmu? Fiziksel olmasa da servis tarafından yazılım müdehalesi gerekebilir. Çalışır ama sonunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Acaba deneyen arkadaşlar varmı?Aracın teyp yerine birebir otururmu?Teyp arkasındaki soketlerine direk işlem yapmadan bağlanırmı?Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 (düzenlendi) Şekil itibari ile sizin arabanızdaki ile aynı forma sahip 6000CD'den bahsediyoruz sanırım. Tak çalıştır kullanabilirsiniz. Soketleri aynıdır. Bende focus 1 varken, önce 6000CD, sonra blaupunkt mp3, ve en son da 6000mp3 takmıştım Kasım 1, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Şekil itibari ile sizin arabanızdaki ile aynı forma sahip 6000CD'den bahsediyoruz sanırım. Tak çalıştır kullanabilirsiniz. Soketleri aynıdır. Bende focus 1 varken, önce 6000CD, sonra blaupunkt mp3, ve en son da 6000mp3 takmıştım Siz hangisini tavsiye edersiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Blaupunkt en iyisi ama direksiyondan kumanda çalışmaz. 6000mp3'ü bulmak zordur. Bugün ben olsam sony vs tek din bir teyp alırım direksiyon adaptörü ile.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mithat Şenuva Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2014 (düzenlendi) Blaupunkt en iyisi ama direksiyondan kumanda çalışmaz 6000mp3'ü .bulmak zordur. Bugün ben olsam sony vs tek din bir teyp alırım direksiyon adaptörü ile.. Blaupunkt direksiyondan çalışmazsa bakmaya gerek yok Ford 6000 mp3'ü bulmak zorsa oda iptal O zaman Ford 6000 cd bakalım usb aparatı 5000 veya 6000 cd'ye bağlanıyor mu ? Bağlanıyorsa markası nedir nerden temin edilir fiyat ortalam kaç tl'dir? Anlayan arkadaşlar ilğilenirse sevinirim herkese iyi forumlar Kasım 1, 2014 Mithat Şenuva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap