Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba 1 saat kadar önce arabayi yikatmaya gittim. Anahtar cebimdeydi adam çalıştırmaya çalıştı tabi çalışmadı gittim anahtari verdim oyle çalıştı ama bi 10 saniye durdu adam beceremedi heralde. Sonra arabayi çalıştırdım geldim eve parkettim ekranda Fordkey free anahtar tespit edilemedi yazdı. İndim kitledim arabayi ekran normalde kapaniyor ama kapanmadi. Sonra eve çıktım yarim saat sonra indim hala açık ekran. Normalde benim subwooferin mavi bir ışığı var o da yanıyor kitledikten 15 dk sonra kapaniyor ışığı heralde araba 15 dk sonra kapatıyor elektrik sistemini. Neyse ekran açık hala sabah ilk iş gidicem servise ama merak ettim akü biter mi ve neden olur
Soru
Sabri Özer
Merhaba 1 saat kadar önce arabayi yikatmaya gittim. Anahtar cebimdeydi adam çalıştırmaya çalıştı tabi çalışmadı gittim anahtari verdim oyle çalıştı ama bi 10 saniye durdu adam beceremedi heralde. Sonra arabayi çalıştırdım geldim eve parkettim ekranda Fordkey free anahtar tespit edilemedi yazdı. İndim kitledim arabayi ekran normalde kapaniyor ama kapanmadi. Sonra eve çıktım yarim saat sonra indim hala açık ekran. Normalde benim subwooferin mavi bir ışığı var o da yanıyor kitledikten 15 dk sonra kapaniyor ışığı heralde araba 15 dk sonra kapatıyor elektrik sistemini. Neyse ekran açık hala sabah ilk iş gidicem servise ama merak ettim akü biter mi ve neden olur
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
7
3
3
Popular Days
Ksm 5
18
Ksm 4
9
Şbt 21
5
Şbt 2
3
Top Posters For This Question
Sabri Özer 10 posts
Rıdvan Tuna 7 posts
Mertcan Çelik 3 posts
Ozan Kar 3 posts
Popular Days
Ksm 5 2014
18 posts
Ksm 4 2014
9 posts
Şbt 21 2019
5 posts
Şbt 2 2019
3 posts
Popular Posts
Bekir B.
Sabri bugün hiç gitme aracın yanına anlasın hatasını[emoji2][emoji2][emoji2]
Sabri Özer
Geldim şimdi. Söktüler +yi ekran söndü. Resetleme yapacaklarmış takviye kablosuyla Halloldu Tabi resetlemeyle ortalama yakıt. Ses ayarlarim saat tarih herşey gitti birde camlar için bir kere bas
Yakup Ç. A.
Eto biter, akü bitmez.
Posted Images
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap