Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2014 (düzenlendi) F3 ümüzü sattıktan sonra sizce AUDİ A4 2.0 TDI Almakmı Yoksa VW CC 2.0 TDI Almakmı mantıklı olur biz şuanda cc ye daha sıcak bakıyoruz ama sizin de fikirlerinizi almak istedim.Fiyatları neredeyse aynı .Araçlar sıfır alınacaktır. Kasım 5, 2014 Abdullahcan Mara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 teknik verileri bilmem ama cc'nin tasarım bence daha iyi. bir yakınımızda var inceleme fırsatı bulmuştum. camların çerçevesiz olması da oldukça hoş bir artı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Multitronic mi DSG mi ilk sorulardan biri olacaktır. Biraz daha detay ve beklenti belirtirsen yorumlar daha verimli olur diye tahmin ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 (düzenlendi) En az 140bin sanıyorum araçların fiyatları. 2bin motor vergiside cabası, bunların yerine 3.20iD alınır hem 10bin TL cepte kalır hemde vergi avantajından tasarruf edilen parayla depolar doldurulur. Bmw imkanı varken şahsen bakmam bu tarz araçlara hele vw'ye hiç... Kasım 5, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Bu a4 bende dusunuyorum ama temizini bulmak problem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 1.4tsi almak daha mantıklı hem 50bin tl daha ucuz hemde yıllik vergisi daha ucuz bos yere 50bin tl ve yıllık fazla vergi vermenin bir mantığı yok. Dizel zarar 1.4tsi daha kârlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Kriter yok, düz bakınca Audi tabi ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İdris Yalçın Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 http://arsiv.otopark.com/haberler/makyaj-mucizesi-volkswagen-cc-14-tsi/967test ettikleri 1.4 TSI TESTİ.Sen motorun 2.0 dizel olduğunu düşün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Bmw 316i çok çok başarılı ve yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 (düzenlendi) Kuzenlerimin birinde 2012 idi galiba 1.4 tsi 160 hp CC var. Sıfır aldılar. Birkaç kez binme şansım oldu. Tsi Dsg kombinasyonu gerçekten çok başarılı. Tahminen TDİ de öyledir. "Anıl Bey" camların çerçevesiz olması hoş bir ayrıntı demiş. Evet, görsellik adına hoş ama yol sesi problemi var. Bindiğimde sormuştum neden biraz yol sesi aldığını. Camların çerçevesiz olmasından kaynaklanıyor demişti. Çok abartı değil ama öyle bir araçta rahatsız oluyor insan. Daha ilk binişimde fark etmiştim. Süspansiyonlar da spor mantık sebebiyle gayet sert. Focus'umu anımsattı bu yönüyle. Bir de kuzenim, klasik Passatların konfor açısından daha iyi olduğunu söylemiş, onu tercih etsem daha iyi olurdu gibi bir cümle kurmuştu. Performansına ise diyecek söz yok. Bindiğim Tsi çok başarılı bu konuda. A4'ü ise hiç bilmiyorum. Tahminen konfor konusunda CC den üstün olduğunu düşünüyorum. O yüzden tercihim CC olmazdı. Benzinli-dizel farkı da çok abartı. O kadar paraya farklı araçlar da bakılabilir bence. Kasım 5, 2014 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Yıllık yapılan kilometreyi ya da dizel konusundaki kararlılığın kesin olup olmadığını da belirtirse benzinli seçenekleri dahil edip etmeyeceğimize de karar vermiş oluruz Bmw 316i çok çok başarılı ve yeterli Fiesta düşünene de bunu öneriyon a4 düşünene de. Neyin kafası la bu? Hadi önerdin bari 320i ED öner. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Yıllık yapılan kilometreyi ya da dizel konusundaki kararlılığın kesin olup olmadığını da belirtirse benzinli seçenekleri dahil edip etmeyeceğimize de karar vermiş oluruz Fiesta düşünene de bunu öneriyon a4 düşünene de. Neyin kafası la bu? Hadi önerdin bari 320i ED öner. Gayet yeterli bi makine... 320ied yüksek beygir dürtüklüycek gazlıycan Az yaksın yiğidim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Gayet yeterli bi makine... 320ied yüksek beygir dürtüklüycek gazlıycan Az yaksın yiğidim Basmazsan multitronic dizel de az yakıyor. Basarsan zaten dizel tartışmasız daha az yakar, 116i gazlayınca 10 litre yakıyor. Yeterli de ciddi göreceli bir kavram. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2014 Basmazsan multitronic dizel de az yakıyor. Basarsan zaten dizel tartışmasız daha az yakar, 116i gazlayınca 10 litre yakıyor. Yeterli de ciddi göreceli bir kavram. Orası öyle... ama dizel ile benzinli motor arasında ciddi fiyat farkı var. Bundan sonrasına kullanıcı karar vericek... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap