Mesut Yıldız Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2011 Focus ailesi olarak bir günlük Focuslarımızla güzel saatler geçirelim isteriz:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Hmmmm.... Kaç kişi ister acaba? bakalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Aslında uzun zamandır düşünüyoruz ama tarih belirleyip uygun zaman ayarlayamadık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Bana uygun bi tarih olursa isterim ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Aslında uzun zamandır düşünüyoruz ama tarih belirleyip uygun zaman ayarlayamadık. Bana uygun bi tarih olursa isterim ben Kesinlikle ama bence çok iyi olacağına eminim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Hmmmm.... Kaç kişi ister acaba? bakalım Bence bu ben gelmeden yapılmalıydı ama baktım kimse bu konuya el atmamış. İnşallah istediğimiz sonucu alırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Bence bu ben gelmeden yapılmalıydı ama baktım kimse bu konuya el atmamış. İnşallah istediğimiz sonucu alırız. Bir kaç kez yaptık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Bir kaç kez yaptık Doğrudur ama forumu o kadar gezmeme rağmen göremedim inşallah devamı gelecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Sanırım eski forumda, taşınmayan konu ve mesajlarda kalmış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Hm olabilir.. Eski foruma girmeye kayıt olmaya gerek var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Hm olabilir.. Eski foruma girmeye kayıt olmaya gerek var mı? Oraya artık üye alımı yapılmıyor..Buraya taşıyoruz biz şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Yıldız Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2011 Anladım tamam teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap