Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Üsttekini bimeks içinde denemiştim, sesi güzeldi fakat BT ile şarkı geçişleri az yavaştı. Ben TV için kullanacağım daha çok.. film izlerken filan.. çok da problem diil benim için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Abi satın almış ve benzer eşyaya sahip birine sormak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 @Yakup Çağatay, üstteki ile alakalı dh'de başlık var da alttaki ile ilgili bişi bulamadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Çok eskiden aldığım 4+1 creative var.. 3,5mm jakla işimi hallederim dersen göndereyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Çok eskiden aldığım 4+1 creative var.. 3,5mm jakla işimi hallederim dersen göndereyim... Allah razı olsun mübarek adam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Allah razı olsun mübarek adam İstiyon mu istemiyon mu? Forumdan başkasına da yollayabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 İstiyon mu istemiyon mu? Forumdan başkasına da yollayabilirim İstemiyorum, isteyen varsa sen gönder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 İstemiyorum, isteyen varsa sen gönder Kuzenin nişanında bile kullandık la güzel alet bak kaçırma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Kuzenin nişanında bile kullandık la güzel alet bak kaçırma Trollemesene olm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Trollemesene olm Bence bir şey alma 2 sene sonra atacak yer ararsın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2015 Bence bir şey alma 2 sene sonra atacak yer ararsın.. Bu da yanlis olmayan bi yaklasim.. Ne diyeyim sen de haklisin bro.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Televizyon hangi markaysa o kanaldan git derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 İstiyon mu istemiyon mu? Forumdan başkasına da yollayabilirim Ben almak istiyorum Onur hocam aslında da . Bu standart 4.1 lerden dimi tek 3.5 mm mi var yoksa 3 lü olanlar var ondan mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Ben almak istiyorum Onur hocam aslında da . Bu standart 4.1 lerden dimi tek 3.5 mm mi var yoksa 3 lü olanlar var ondan mı? 2 li 3,5mm girişi var.. Gün içinde fotosunu atayım ben sana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2015 2 li 3,5mm girişi var.. Gün içinde fotosunu atayım ben sana... Olar sana zahmet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap