Mert Yılmaz Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2014 Merhaba , 2008 focus trend x modellerinde triger zincir olarak mı yoksa kayış olarak mı buunuyor? Triger zinciri değişimi diye bir bakım var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Triger kayışı, 90.000 km'de değişimi öneriliyor, yeni modellerde 135.000'e çekmişler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Merhaba , 2008 focus trend x modellerinde triger zincir olarak mı yoksa kayış olarak mı buunuyor? Triger zinciri değişimi diye bir bakım var mı? Motor bile belli değil, lütfen tam verin bilgileri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 1.6 benzinli demeyi unutmuşum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2014 1.6 benzinli demeyi unutmuşum Cem hocamızın dediği gibi, aracınızda zincir değil kayış var. 90.000 km de değiştirmek uygundur. Triger değişiminin olduğu bakım, ağır bakım olarak söylenir genelde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Araç 2008 olduğu için km gelmese bile yıl itibariyle değişim gerekli dedi bir usta , sizce ne yapmalı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Kardeşim triger değişimi bizim Focus'larda 5 yıl veya 90.000 km dir. Sizinki zaten yıldan doldurmuş. Daha önce değişilmemişse hemen hemen 7 yıl olacak. Aracın ilk sahibi değilseniz değişim yapılıp yapılmadığını öğrenmeye çalışın. Eğer hiç değişim yapılmamışsa kilometre ne olursa olsun hemen değişim yapmanızı öneririm. Benim aracım şuan 78.000 km'de. 77.000 km'de (iki hafta önce) triger seti değiştim. Sebebi devirdaimden(su pompası) ses geliyordu. Malum, triger değişiminin işçiliği pahalı. Açmışken trigeri de değiştik iki kez işçilik vermemek için. Özel Ford ustama gidiyorum. Triger seti: 150 TL Su pompası:125 TL V kayışı: 25 TL Eksilen antifriz: 20 TL İşçilik:150 TL ödedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mert Yılmaz
Merhaba ,
2008 focus trend x modellerinde triger zincir olarak mı yoksa kayış olarak mı buunuyor?
Triger zinciri değişimi diye bir bakım var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap