Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2014 Ülkemizde 2016'da (Q1) satışına başlanacak olan EcoSport'a makyaj yolda. -Yedek lastik aracın arkasından alınmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Makyajın da kurtaramayacağı bir araba. Boşuna getirmesinler, doğru dürüst alıcısı çıkmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2014 Makyajın da kurtaramayacağı bir araba. Boşuna getirmesinler, doğru dürüst alıcısı çıkmaz... Türkiye ayağıda aynı fikirde ama işte; Avrupa Ford'da bunun farkında ama, tek savunacağınız şey sağlamlığı olacak demiş kimse duymasın Versus Dacia Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Eylül ayında makyajlı satışı Avrupa'da başlayacak. Bize geliş tarihi ilk mesajda verildiği gibidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Tüm batı avrupada satılıyorken bizde niye satılmıyor anlaşılır gibi değil. Hayır millet olarak ingilizden falan daha mı fazla anlıyoruz arabadan da onlarda bile satılan araba bizde satılmıyor.O kadar mı kalite düşkünüyüz.. Yap fiyatını ucuz bak bakalım satılıyor mu satılmıyor mu ? Hele ki sağlamsa kırsal yörelerde acaip tutabilir. Eski fusion'ı unutmayın. Millet hafif araziye girmeye fusion alıyordu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 (düzenlendi) ... kapılara müşteri yığılmaz ama satar. - Fiyat düzgün olursa - Fazla iddialı olmayan bir motor + şanzıman üzerine koyulursa (Örnek: 1,5tDCi + 5 ileri manuel) - Orta kararın da azıcık üzerinde malzeme kullanılırsa ... satar. Kim alır? Az yaksın çok kaçsın, büyük olmasın gerek yok ... dert çıkarmasın + çok da teknolojik olmasın (herkes teknoloji sevmiyor, hatta önemli bir grup ondan kaçınıyor) altı azıcık yüksek olsun, yazlığa falan da gidicem, ben de biraz yüksekte oturayım diyenler alır. Fusion örneği güzeldi ... o kuZu'yu zamanında evlat edinenler hala severek + dertsiz kullanıyorlar. (benim de vardı) Üstelik T.C araç pazarının araç değişim istatistiklerini yalanlarcasına Fusion araçlarda kaydadeğer bir yüzde aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen hala ilk sahiplerinde. Daha belirgin örnek mi? ... o da kolay. Eşim Diesel B-Max kullanıyor ve almak için sadece resimlerini gördüğü Ecosport'u bekliyor. Onun için -küçük jeep gibi bir şey, sevimli de- diyor. edit:düşük cümle/berbat heceleme... Aralık 2, 2014 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Malum aşağıdaki başlığımızda makyajın doğrulandığını belirtmiştik (2015 Bahar). Bize satışı ilk mesajda verildiği gibi tam 1 yıl sonra başlayacak. Makyajın içeriği; Dış cephede görülen yedek lastik arkada durmayacak (bknz ilk msj), iç mekan plastiği yenilecek malum çok kötüydü fotoğraflar bile yetiyor. Ek olarak motor ve süspansiyonlar elden geçirilecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 BU makyajın sebebi ecosportun avrupada çok fena çuvallamış olması. Şİmdi tam hatırlamıyorum 7 ayda 4 bin mi ne satılmış tüm avrupada , segment lideri capturmuş 115 bin satılmış. (sebebin kalite olmadığı aşikar hayatımda gördüğüm en kalitesiz iç mekanlardan biri capturda ama işte kişiselleştrime modernlik vs.. ) Neyse bagaj kapağındaki stepneyi aldılar ama bagaj kapağı yine de yana doğru açılıyor. Avrupa için ölüm demek bu. Makyajın bir işe yaramayacağı ve yine satılmayacağı konuşuluyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 En az 30-40 bin'i bulması lazım, bu yıl 13 bin'de kalmış. Sonuç olarak Avrupa için üretilmemiş bir araç için erken makyaj demek, araçlarına önem gösterdiğini gösteriyor. Bknz. M.BENZ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 (düzenlendi) @Yakup Çağatay, düzeltme için teşekkürler.. 4 bin de çok azmış nereden aklımda kaldıysa JATO nun resmi rakamlarına göre 11257 ecosprot satılmış. 149700 captur ve 125000 2008 ve de 115 bin mokka satılmış (tüm rakamları yanlış hatırlamışım ) http://www.carscoops.com/2015/01/updated-ford-ecosport-for-europe.html Ocak 22, 2015 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Asıl makyaj şimdi geliyor 2016 model olana, güncellenmiş model diyebiliriz. ABD'de yakalanmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Benim hatun kişi bekliyor vallahi, şimdi işin yoksa gene taksit öde (aslında bana ne? taksitlerini kendi ödüyor...neden mızmızlanıyorum ki?) neyse, sustum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Makyajsızını Endonezyada gördüm geçen hafta. Oradaki diğer arabaların çirkinliğinden mi emin değilim ama, pek bir havalı duruyordu. B-Max'dan çok daha başarılı olur diye düşünüyorum, Mokka'ya da sağlam rakip olur. Yeter ki motor-şanzıman opsiyonları geniş tutulabilsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2015 8 dakika önce, Murat Kavuk said: Yeter ki motor-şanzıman opsiyonları geniş tutulabilsin. ...an itibarı ile benzinli/otomatik ve dizel/düz opsiyonları var gibi. Fiesta'dan biraz daha (5-6k gibi) daha pahalı etiketlenecek kanısındayım. ...satar mı? satar ... Fusion örneğinden biliyoruz ki Yüksekoturmapozisyonluufakvemakulfiyatlı araçlar satıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2016 On 11/10/2014 at 13:08, Yakup Çağatay said: Ülkemizde 2016'da (Q1) satışına başlanacak olan EcoSport'a makyaj yolda. Bugün facebookta bir soru üzerine ford otosan facebook sayfası ecosport 2016 planlarinda yer almamaktadır yazdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap