Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Çift Bölgeli Klima Sıcaklık Sorunu

Kaan Zaim

Soru

Merhaba Arkadaşlar,

Aracım 2012 1.0 ecoboost titanium. Çift bölgeli kilima sistemi mevcut. 2 gündür sol ve sağ taraflardaki sıcaklıklarda dengesizlik oluyor. Örneğin her iki tarafta 26,5 derecede iken sol taraftaki havalındırmalara elinizi yaklaştırdığınızda sıcaklığı bariz şekilde hissedebiliyorsunuz. Fakat sağ taraftaki havalandırmaya elinizi yaklaştırdığınızda ılık bir hava geliyor. Ayrıca sol taraftan fan daha kuvvetli hava veriyor. Sağ taraftan gelen hava akışı sola göre bariz derecede daha az.

Konuyu bayağı bir araştırdım fakat böyle bir sorunu yaşayan olmamış sanırım. Tabiki konuyu en iyi çözecek yer yetkili servistir. Biraz sonra arayıp servisten randevu isteyeceğim. Eğer böyle bir sorun yaşayan veya konu ile ilgili tahmini olan arkadaşlar var ise önerilerini almak istiyorum. Çünkü servis muhtemelen sorunu tespit edebilmek için, on göğüsü sökmeye başlayacak. Belki bu durumun önüne geçebilirim :).

Az önce servis ile görüştüm, aracın 45.000 bakımında polen filitresi değişmemişti. Polen filitresi yüzünden bu sorun olabiliyor dediler. Cumartesi günü filitre değiştirilecek. Detayları buradan paylaşmaya devam edeceğim. Umarım sorun bu kadar basittir. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0
21 hours ago, Osman Mollaoğlu said:

Benim aracımdada çift bölgeli klima mevcut aracı alalı 2 buçuk yıl oluyor. İki tarafında derecesini şoför tarafındaki ayar düğmesinden aynı anda komuta edemiyorum. İkisinin de sabit aynı derecede olmasını istiyorum. Örneğin 21derece sağ taraf 21 derece sol taraf .İlk aldığımda öyleydi. Umarım anlatabilmişimdir.

sürücü tarafındaki tuşun ortasındaki "auto" tuşuna basılı tut 3-5 sn sonra her iki sıcaklık aynı olacak artık sadece sağ taraftan ayarlıyabilirsin

--0 minutes later eklendi--

ohhooooo yanlış kalmış sayfa seksen kişi bilgi vermiş zaten :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.