Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracım 2012 1.0 ecoboost titanium. Çift bölgeli kilima sistemi mevcut. 2 gündür sol ve sağ taraflardaki sıcaklıklarda dengesizlik oluyor. Örneğin her iki tarafta 26,5 derecede iken sol taraftaki havalındırmalara elinizi yaklaştırdığınızda sıcaklığı bariz şekilde hissedebiliyorsunuz. Fakat sağ taraftaki havalandırmaya elinizi yaklaştırdığınızda ılık bir hava geliyor. Ayrıca sol taraftan fan daha kuvvetli hava veriyor. Sağ taraftan gelen hava akışı sola göre bariz derecede daha az.
Konuyu bayağı bir araştırdım fakat böyle bir sorunu yaşayan olmamış sanırım. Tabiki konuyu en iyi çözecek yer yetkili servistir. Biraz sonra arayıp servisten randevu isteyeceğim. Eğer böyle bir sorun yaşayan veya konu ile ilgili tahmini olan arkadaşlar var ise önerilerini almak istiyorum. Çünkü servis muhtemelen sorunu tespit edebilmek için, on göğüsü sökmeye başlayacak. Belki bu durumun önüne geçebilirim .
Az önce servis ile görüştüm, aracın 45.000 bakımında polen filitresi değişmemişti. Polen filitresi yüzünden bu sorun olabiliyor dediler. Cumartesi günü filitre değiştirilecek. Detayları buradan paylaşmaya devam edeceğim. Umarım sorun bu kadar basittir.
Soru
Kaan Zaim
Merhaba Arkadaşlar,
Aracım 2012 1.0 ecoboost titanium. Çift bölgeli kilima sistemi mevcut. 2 gündür sol ve sağ taraflardaki sıcaklıklarda dengesizlik oluyor. Örneğin her iki tarafta 26,5 derecede iken sol taraftaki havalındırmalara elinizi yaklaştırdığınızda sıcaklığı bariz şekilde hissedebiliyorsunuz. Fakat sağ taraftaki havalandırmaya elinizi yaklaştırdığınızda ılık bir hava geliyor. Ayrıca sol taraftan fan daha kuvvetli hava veriyor. Sağ taraftan gelen hava akışı sola göre bariz derecede daha az.
Konuyu bayağı bir araştırdım fakat böyle bir sorunu yaşayan olmamış sanırım. Tabiki konuyu en iyi çözecek yer yetkili servistir. Biraz sonra arayıp servisten randevu isteyeceğim. Eğer böyle bir sorun yaşayan veya konu ile ilgili tahmini olan arkadaşlar var ise önerilerini almak istiyorum. Çünkü servis muhtemelen sorunu tespit edebilmek için, on göğüsü sökmeye başlayacak. Belki bu durumun önüne geçebilirim .
Az önce servis ile görüştüm, aracın 45.000 bakımında polen filitresi değişmemişti. Polen filitresi yüzünden bu sorun olabiliyor dediler. Cumartesi günü filitre değiştirilecek. Detayları buradan paylaşmaya devam edeceğim. Umarım sorun bu kadar basittir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
8
2
1
Popular Days
Ksm 13
6
May 9
5
May 14
5
Şbt 19
3
Top Posters For This Question
Kaan Zaim 12 posts
Doğan Kurban 8 posts
Yakup Ç. A. 2 posts
Ozan Kar 1 post
Popular Days
Ksm 13 2014
6 posts
May 9 2015
5 posts
May 14 2015
5 posts
Şbt 19 2015
3 posts
Popular Posts
Kaan Zaim
Merhaba Arkadaşlar, Bahsetmiş olduğum sorunum ile ilgili cumartesi günü polen filitresinden olabileceğini söyleyen servise gittim. Durumu sözlü olarak anlattım. Göğüs ksımının arka tarfında havala
Yakup Ç. A.
Servisin kolayına gitmesi birşey değiştirmez çünkü ürünü değişince aynı sorun devam ederse onun iptal etmek zorunda kalır. Ayrıca polen filtresi önemli bir organ erken değişmesi içerdeki insanların sa
Mehmet Demir
konya da göğsü sökülü 2 fiesta vardı kalorifer kutusu değişecek, parça nasıl diyeyim bebek koltukları kadar.. benim kloriferde kontağı açtığında vızz, vızz ediyor hadi bu normal ama 2-3 çalıştırmada
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap