Hakan Saraylı Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2014 Öncelikle belirtmek isterim mercekli far konusunda hiç bir bilgim yok, bugüne kadar hiç kullanmadım, Focus ve Mondeo' nun mercekli far özelikleri aynı mıdır, büyük ihtimalle temel yapısı aynıdır ama bilmediğimden Mondeo başlığı altına açmayı tercih ettim. Forumda çok ayrıntılı bir bilgi bulamadım bu konuda. 1- Resimde görülen farları almayı düşünüyorum fiyat biraz yüksek gibi ama motorlu olması avantaj gibi duruyor, 2- Bu farları aldıktan sonra başka birşeye ihtiyaç duyacakmıyım, H7 ampul kullanıyorum mercekli farda kullanılan ampul tipi nedir, H7 kullanılabilir mi. Olmaz ise ayrıca xenon kit almak mı gerekecek. 3- Elektrik sisteminde herhangi bir değişikliklik yapmak gerekecek mi, yükseklik ayar motoru yine çalışmaya devam edecek mi. Sizin önereceğiniz ve tavsiyeleriniz nelerdir. Bu değişim konusunu ayrıntılı olarak işlemek gerekiyor diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Tahminim Focus 3den farki yoktur. Yani yükseklik ayari motoru çalışamayacak ve büyük ihtimal kisa far uyarisi alacaksınız. Ama onu halledenler oldu. Bu farlarin içinde xenon kit var mi bilmiyorum ama yoksa onuda almaniz gerekecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 1) motorlu dediği bi-xenon olsa gerek. Yani uzunu açınca mercekteki perde kalkar uzun olur. 2) oem xenon H olmaz, D olur. Oem far, balast ve ampulleri üzerindeyse normal. Değilde pahalı bence. 3- mondeo bilmediğim bir sistem gerekedebilir gerekmeyedebilir. Focusta yaptığımız gibi yazılımlada yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap