Mert Yılmaz Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2014 Merhaba , İlk araba olacak kısmetse. Uzun yol olarak istanbul - Bandırma arası gidip gelinecek. Şehiriçinde biraz yokuşlu bir bölgedeyiz. Yeni bebekleri olan bir aileye en az 3 -4 sene yetecek bir araba arıyoruz. Bu çerçevede önerileriniz nelerdir? Bütçe en fazla 33 bin TL. 2008 focus denk geldi ancak fiyatta anlaşamadık. Bagajı vs. yeterli gibi geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Merhaba , İlk araba olacak kısmetse. Uzun yol olarak istanbul - Bandırma arası gidip gelinecek. Şehiriçinde biraz yokuşlu bir bölgedeyiz. Yeni bebekleri olan bir aileye en az 3 -4 sene yetecek bir araba arıyoruz. Bu çerçevede önerileriniz nelerdir? Bütçe en fazla 33 bin TL. 2008 focus denk geldi ancak fiyatta anlaşamadık. Bagajı vs. yeterli gibi geldi bana. Dizel mi benzin mi hocam ? Ya da hangi sınıf düşünüyorsunuz? B sınıfında yüksek modelli bir araç düşünebilirsiniz c de daha düşük olur bu. Bir de bebeğiniz mi var bebekleriniz mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Cmax Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Dizel mi benzin mi hocam ? Ya da hangi sınıf düşünüyorsunuz? B sınıfında yüksek modelli bir araç düşünebilirsiniz c de daha düşük olur bu. Bir de bebeğiniz mi var bebekleriniz mi ? Dizel benzinli noktasında tam karar veremedim ancak yılda yapacağım yolu düşününce dizel olmasının çok gerekliliği yok sanıyorum. Dizel araçların fiyatlarının yüksek olması da bunda etkili. Focusların "çok yakma" kanısı insanı LPG ye yönlendiriyor. Bebeğimiz olacak yakında inşallah. B sınıfının bagajı ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Bütçemize uygun fiestalar denk geliyor ama bagaj kısmı etkiliyor. Uygun focus hb olsa iyi olacak da kısmet bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Bebekle yüksek tavanlı geniş hacimli araba öneririm. Gereğinde arka koltukta mama yiyecek, altı değişecek, bagajda ekstra eşyalar, puset vs. Rahat geniş hacimli MPV sınıfı ile rahat edersiniz. Biraz büyüdüğünde standart araca geçersiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 2008 focus denk geldi ancak fiyatta anlaşamadık. Bagajı vs. yeterli gibi geldi bana. HB rahat iş görür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 bence 2010 1.4 hyundai accent era 1.4 team lpgli ve abs li modellerine bakın 25.500-2700 tl ye halledersiniz kolay arıza açan bir araç da değildir öyle dar falan da değil okadar 3 kişilik aileye yeterde artar bile tercih meselesi inş. sizi üzmeyecek bir araç bulursunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 HB rahat iş görür. 2008 1.6 trendx benzinli , ilk sahibinden 70 bin km , tampon değişik en fazla ne kadar eder? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 2008 1.6 trendx benzinli , ilk sahibinden 70 bin km , tampon değişik en fazla ne kadar eder? 31-32 felan heralde imzamdaki arabaya 33 bin lira teklif geldi. 35 iyidir diyorum onun için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 2008 1.6 focus trend modelin yakıt tüketimi ne olur şiçi ve şdışı. Çok farklı rakamlar yer alıyor sayfalarda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 reklam gibi olmasın ama , fiat 30 000 tl'ye 30 ay 0 fazili kredi veriyor ...5000 peşinat verip; benzinli linea alıp lpg bağlatsınlar miss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Focus için anlaştık. henüz devir teslim olmadı bu hafta içerisinde biter sanırım. İlk araç olacağı için , alım satım sonrası ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap