Ferdi Cengiz Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2014 Anahtarımın sustası tam açılmıyor.Ne yapabilirim acaba.Garanti kapsamına girer mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Şöyle bir garanti uygulaması var; Aynı durum aracı yeni aldığım da bende de olmuştu servise götürdüm garip bir isim uygulaması söylediler. 100 Kere anahtarı açıp kapıyorlar hızlı bir şekilde. (Anahtarı elleri ile tutup düğmeye basılı tutarak hızlıca) Hatta servisteki diğer eleman dalga geçmişti abi bunlar iyice saçmladı bizide müşterilerimize rezil ediyorlar diye ) Yani garanti açısından tek düzeltme o. İşe yarıyor mu dersen, biraz rahatlatıyor anahtarı ama eskisi gibi tak diye atmıyor anahtarı dışarı. Ama bir süre sonra düzelmişti tamamen.. O işlemle de alakalı olduğunu sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Ferdi Cengiz Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Darbe yok.Susta yarıda takılı kalıyor.Elimle yittirince açılıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Bende de oldu son 1 aydir. Bazen takiliyor. Sanki icine kum tanesi girmis de surtunuyormus gibi. Biraz elle yardim edince duzeliyor. Ara ara tekrarliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Benimki bir ara tekledi sonra kendiliginden düzeldi. Ama su son bir aydir bir anda bozuldu hiç açılmıyor. Elle açıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Tam açılmıyor derken? Darbe vb şeyler yoksa tabi ki garantiye girmelidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 20 focus kullanıcısından 15 inde belki daha fazlasında var bu sorun bazı servisler garantiye soksada çoğu sokmamaya çalışıyor benim buradaki servis sokmamak için çok takla attı ve sokmadılar bende garanti dışı bırakma pahasına kendim hallettim sıkıntısını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Bende de oldu son 1 aydir. Bazen takiliyor. Sanki icine kum tanesi girmis de surtunuyormus gibi. Biraz elle yardim edince duzeliyor. Ara ara tekrarliyor. Abi bu Ford ambleminin olduğu pil kapağı yuvası var ya orayı aç Mekanizma görünecek orada metal capagi metal samanı dedikleri cinsten 1 2 mm lik bi metal dolaniyor olacak onu ters çevir eline doğru vurarak düşür O günden sonra non-sikinti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Orhan Gökçe Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 benim aracım da ford focus3 2012 model ancak aracımın garantisi devam ediyor.(2013 de trafiğe çıktı.) Anahtarımın sustalısı bazen çok zor açılıyor bazen de çat diye açılıyor.Takılınca elimle metal kısmını yerinden zorla çıkarıyorum. Burdaki anahtarcıya gösterdim."Hepsi yapışkanlı yapamayız ama böyle kullanın içindeki plastik kırılmış, takılıyor" dedi. Acaba bu problemimi garantiden çözebilirler mi?orijinal yapılsın veya değişsin istiyorum. Servislerin bu duruma bakışı nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2015 benim aracım da ford focus3 2012 model ancak aracımın garantisi devam ediyor.(2013 de trafiğe çıktı.) Anahtarımın sustalısı bazen çok zor açılıyor bazen de çat diye açılıyor.Takılınca elimle metal kısmını yerinden zorla çıkarıyorum. Burdaki anahtarcıya gösterdim."Hepsi yapışkanlı yapamayız ama böyle kullanın içindeki plastik kırılmış, takılıyor" dedi. Acaba bu problemimi garantiden çözebilirler mi?orijinal yapılsın veya değişsin istiyorum. Servislerin bu duruma bakışı nasıl? Arızalı ise değişiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ferdi Cengiz
Anahtarımın sustası tam açılmıyor.Ne yapabilirim acaba.Garanti kapsamına girer mi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap