M Oğuzhan Kurt Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 yok mu bu ürün taktıran hafta içi almayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Güzelkan Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Nx 251 y modelini bosverij arkadaslar nx-232 r modeli tam uyumlu ve daha güzel... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Oğuzhan Kurt Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Bir saat önce, Eren Güzelkan said: Nx 251 y modelini bosverij arkadaslar nx-232 r modeli tam uyumlu ve daha güzel... abi arasında 2 kat fiyat farkı var hani 1200 1300 tl gibi bir ürün bakıyorum zaten montaj dahil 1500 e çıkıyor bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Güzelkan Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Valla kardeşim hani maddi durumu bilemiycem ama ben 2 model aradinda görülmeyen cok fark var. Sesli komut oto park ve cihaz özellikleri olarak tabi tercih ve maddiyat meselesi... ama ben 251 y alcagima o fiyata baska cihazlara bakardim navimex androidlere falan. 232r son guncellemeyle sorunsuz ama haberiniz olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Oğuzhan Kurt Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 aracım trendx model o yüzen r modelindeki özellikleri kullanamam birde bu navimex android ya acaba donma kasma yaparmı ilerde çünkü malum android sürekli kendine birşey yüklüyor sonunda kitleniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2016 1 dakika önce, M Oğuzhan Kurt said: aracım trendx model o yüzen r modelindeki özellikleri kullanamam birde bu navimex android ya acaba donma kasma yaparmı ilerde çünkü malum android sürekli kendine birşey yüklüyor sonunda kitleniyor Bu telefon değil hocam sürekli internet yok altında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Oğuzhan Kurt Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2016 arlox marka bir navigasyon aldık bakalım perşembe takılacak 9" ekranı var sonucu paylaşacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap