Halil Gürsoylar Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2014 Yeni focus sahibi olduk sayılır. Heyecan var tabi. Hayalde bi focus var. Onun için bu parçaları en uygun nasıl bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 1) Spor paketteki ön ek ve marşbiyeller. St tamponu sevemedim. 2) Egsozu komple değil de sadece ucunu bulabilsek daha iyi olur diye düşündüm. sıradaki kötü olmuş tabi. 3)St difüzör iyi olur sanırım. Onu da aldık sayılır. Metin abi sağolsun. 4)Spor paketteki bal peteği ızgaralar. Ortasını buldum ama yandaki üçgen kapakları bulamıyorum. Birisi çıkardıysa verse keşke .... 5) Son olarak da çoook daha ileride bu süper olur diye düşünüyorum.(woofer) Bu parçalar hakkında fikirlerinizi bekliyorum. Modifiye ile alakalı siz değerli kardeşlerin fikirleri önemli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Üstündağ Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Aradığınız parçalar bende var eskiler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Aradığınız parçalar bende var eskiler... nasıl alabiliriz telden ulasabilir msnz? 506 705 5594 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap