Doğan Kurban Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar araştırmalarım sonucu fiyatını taktırınca paylaşacağım koltuk ısıtıcı ped taktırma fikri geldi aklıma.Ankara da bir aksesuarcı tarafından daha önce de koltuk döşemesinin altına takılan bir ürün.5 kademeli ısıtma ayarlı bir ürün.Malum Ankara nın soğuğu meşhurdur ve aracımın ısıtması birazcık geç olduğundan hiç olmazsa malum yerlerimiz ısınsın maksatıyla yaptırıyım dedim.Gelişmeleri sizlere aktaracağım.Bir hafta içinde sonuca ulaşacağımı umuyorum.Sevgiler. Foto temsilidir. Kasım 20, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Merakla bekliyoruz sonucu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Hayır hayır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Hayır hayır... Evet evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 @Doğan Kurban, Bunun direksiyona yapılabileni varsa onu tercih etmek lazım. Benim malum yerlerim bu işten çok etkilenmiyor (kesinlikle iyi oluyor ama) ama ellerim ciddi manada üşüyor deri direksiyona yapışınca... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 @Doğan Kurban, Bunun direksiyona yapılabileni varsa onu tercih etmek lazım. Benim malum yerlerim bu işten çok etkilenmiyor (kesinlikle iyi oluyor ama) ama ellerim ciddi manada üşüyor deri direksiyona yapışınca... Ben onun yolunu buldum bile.Eldivenimi takıp yola devam ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 @Doğan Kurban, Ben de eldiven takıyorum da, abi şimdi et deriye değecek desem yanlış anlarsınız ama öyle işte :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 @Doğan Kurban, Ben de eldiven takıyorum da, abi şimdi et deriye değecek desem yanlış anlarsınız ama öyle işte :D Eldivende deri olunca aynı hissi veriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 @Doğan Kurban, OK Büyüğümün lafına laf katmıyım şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 1-Ruslar 2-Doğan abi focus'a bu kadar kafa yoran,aksesuar peşinde koşanı görmedim 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 1-Ruslar 2-Doğan abi focus'a bu kadar kafa yoran,aksesuar peşinde koşanı görmedim Ama düşün Eskişehir de aynı Ankara gibi soğuk.Isıtma güzel olmaz mı? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Ama düşün Eskişehir de aynı Ankara gibi soğuk.Isıtma güzel olmaz mı? Abi fazla ısıtma iyi olmaz sanırım[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji845] [emoji845] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Ama düşün Eskişehir de aynı Ankara gibi soğuk.Isıtma güzel olmaz mı? Abi fazla ısıtma iyi olmaz sanırım[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji845] [emoji845] Aynen abi yakmayalım sonra.. Döşemeyi he yanlış anlaşılmasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 @Doğan Kurban, Bunun direksiyona yapılabileni varsa onu tercih etmek lazım. Benim malum yerlerim bu işten çok etkilenmiyor (kesinlikle iyi oluyor ama) ama ellerim ciddi manada üşüyor deri direksiyona yapışınca... Ruslar yapmış ama kolay bir işlem değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Ruslar yapmış ama kolay bir işlem değil. Direksiyon eskiyince yeniden deri kaplatirken (x paket icin geçerli olmak üzere) koltuk isitmadan hat çekmek lazim. Koltuk ne kadar isinirsa direksiyon o kadar isinmali. Bence en güzel boyle olur. Yoksa durduk yere direksiyonu actirmam ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap