taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2014 Evet evet. Abi fiyat bilgisi için haber bekliyorum özelden en acilinden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Arkadaşlar araştırmalarım sonucu fiyatını taktırınca paylaşacağım koltuk ısıtıcı ped taktırma fikri geldi aklıma.Ankara da bir aksesuarcı tarafından daha önce de koltuk döşemesinin altına takılan bir ürün.5 kademeli ısıtma ayarlı bir ürün.Malum Ankara nın soğuğu meşhurdur ve aracımın ısıtması birazcık geç olduğundan hiç olmazsa malum yerlerimiz ısınsın maksatıyla yaptırıyım dedim.Gelişmeleri sizlere aktaracağım.Bir hafta içinde sonuca ulaşacağımı umuyorum.Sevgiler. Foto temsilidir. Abi bunu varya ford kulübünde f 2.5 olna bi üye yapmısti hemde tam otodaki erkan dikici monte etti haberin olsun bi araştır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Doğan abi gel yerleş şu Adana'ya, uğraşma böyle şeylerle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Doğan abi gel yerleş şu Adana'ya, uğraşma böyle şeylerle Hee tabi sabah ciğer öğlen akşam kebapla 200 kg oluyum demi. Kesin zayıfladığımı kıskandınız Bekir Abiyle komplo kuruyonuz bana 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Kulağim çınlıyor hayırdır sabah sabah[emoji101][emoji101][emoji101][emoji101][emoji101] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Kulağim çınlıyor hayırdır sabah sabah[emoji101][emoji101][emoji101][emoji101][emoji101] Abim nasılsın. Seviyos seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Abim nasılsın. Seviyos seni Bir mukavele Doğanım[emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Bir mukavele Doğanım[emoji1] Bak kıskananlar çıkacak en iyisi yazıyım. Hepinizi seviyos. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Ağam beni de sevir misen ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Ağam beni de sevir misen ??? Tenekede tavuk yapacaasan olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Tenekede tavuk yapacaasan olur Ben yaparsam çifte kavrulmuş olur ustasına yaptırırız ağzına layık olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Ben yaparsam çifte kavrulmuş olur ustasına yaptırırız ağzına layık olur Yaz gelsinde yaparız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Koltuk ısıtmadan kızartılmış tavuka nasıl döndünüz onu anlamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Koltuk ısıtmadan kızartılmış tavuka nasıl döndünüz onu anlamadım. Yemek sözkonusu olduğunda valla kimse anlamıyor hemen dönüp dolaşıp yemeğe bağlanıyor.Mesela 5-20 yağı konuşurken bol kuyruk yağlı ciğer şiş e dönebiliyor mevzu.İlginç ama değil mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Sivas'ta yaşıyorum. Sivas'ın soğuğunu anlatmaya gerek yok Doğan Bey. Angarayı da aratır size:) Kışları genelde -10 ila -20 arasında araç çalıştırıyorum ve en az 40 dk. kullanıyorum. Son iki yıldır da kış olmadığı halde. 1 hafta önce koltuk ısıtma minderi aldım. Şimdiye kadar almamış olduğuma pişman oldum. Çakmak gözünden çalışıyor. Ben kolçak içindeki sokete takıyorum. Çok başarılı. Hatta 10 dakikadan fazla dayanamayıp kapatıyorum. Zaten daha da soğumuyor. Bindikten 1-2 dakika sonra ısınıyor. Rengi gri. Hem bel hem de oturma bölgesinden ısıtmalı. Görsel takıntım yok, üç beş ay kullanıp çıkarırım derseniz tercih edilebilir. Sizin baktığınız ürünlerle de ilgilenmiştim; ama döşemelerle oynatmak istemedim açıkçası. Link de şu. İsterseniz ürünü inceleyin. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/z-tech-100-cotton-oto-koltuk-isiticili-minder-109961639 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap