Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 O zaman deri eldiveni ters çevirip giy.O hissi alırsın ne diyem yav başka Bak bunu düşünmemiştim. Konunun özüne inecek olursam, ben sanki bu işe cesaret edemezdim. Gidip çakmaklıktan çalışan ve bu pedlerden daha geniş yer kaplayan, yine bu pedlere göre aıza yapması ihtimalinde daha kolay tamir edilebileceğini düşündüğüm ısıtmalı minderlerden temin ederdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 (düzenlendi) Bak bunu düşünmemiştim. Konunun özüne inecek olursam, ben sanki bu işe cesaret edemezdim. Gidip çakmaklıktan çalışan ve bu pedlerden daha geniş yer kaplayan, yine bu pedlere göre aıza yapması ihtimalinde daha kolay tamir edilebileceğini düşündüğüm ısıtmalı minderlerden temin ederdim. Aslına bakarsan koltuğu söktürüp uğraşana kadar aşağıdaki ürünü alıp takarak üstüne de siyah koruyucu atlet giydirerek bir nevi çözüm olabilir.2 koltuk 70 tl ye geliyor fiyat olarakta. http://www.sanalpazar.com/Modacar-Isiticili-Koltuk-Minderi-840131-Otm840131__isp33953423#imgd http://www.sanalpazar.com/Max-Koltuk-Atleti-Siyah-Sagsol-Set-10d007__isp33653079bu da bende olan atlet. Aslına bakarsan koltuğu söktürüp uğraşana kadar aşağıdaki ürünü alıp takarak üstüne de siyah koruyucu atlet giydirerek bir nevi çözüm olabilir.2 koltuk 70 tl ye geliyor fiyat olarakta. http://www.sanalpazar.com/Modacar-Isiticili-Koltuk-Minderi-840131-Otm840131__isp33953423#imgd http://www.sanalpazar.com/Max-Koltuk-Atleti-Siyah-Sagsol-Set-10d007__isp33653079bu da bende olan atlet. Bu arada döşeme içine yapılan ısıtmanın maliyeti 2 koltuk için 300 tl.Benim yapacağım şekilde 100 tl (yukarıdaki ürünlerler) .Sonuç olarak farkı sadece ayar düğmesi olacak.Fazladan 200 tl vermeye değer mi? Bence değmez ama taktir sizin. Kasım 21, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Doğan abi naptın sen bu işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 (düzenlendi) Doğan abi naptın sen bu işi Isıtıcıyı bekliyordum. Şimdiyse arabayı. Bu arada herşeyi araştırdım herhangibir sorun yok.Bu ısıtıı ped gayet güzel işe yarayacak.Ben de böylelikle işe giderken deri eldivenlerimi ve kaz tüyü yeleğimi giymektan kurtulurum umarım. Kasım 27, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Isıtıcıyı bekliyordum. Şimdiyse arabayı. Bu arada herşeyi araştırdım herhangibir sorun yok.Bu ısıtıı ped gayet güzel işe yarayacak.Ben de böylelikle işe giderken deri eldivenlerimi ve kaz tüyü yeleğimi giymektan kurtulurum umarım. Hanginden aldın abi annemde istiyor da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Hanginden aldın abi annemde istiyor da Anneni bahane etme.Sanki sadece yan koltuğa takacan ha.Dur bi gelsin ürün hele.Ben bi deneyim eğer işe yararsa adamdan toptan bir fiyat alırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Anneni bahane etme.Sanki sadece yan koltuğa takacan ha.Dur bi gelsin ürün hele.Ben bi deneyim eğer işe yararsa adamdan toptan bir fiyat alırız. Abi bende sıkıntı yok ön koltukta minder var zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Abi bende sıkıntı yok ön koltukta minder var zaten Ulen ver Annen kullansın onu o zaman.Bu arada ısıtıcı gelsede ben deneyemeyebilirim.Arabasızım sonuçta 10 gün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Ulen ver Annen kullansın onu o zaman.Bu arada ısıtıcı gelsede ben deneyemeyebilirim.Arabasızım sonuçta 10 gün. Eskorta takarsın abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2014 Eskorta takarsın abi Pazartesi gelir sanırsam denerim.Ya büyük ihtimal istediğim gibi olacak.Hatta diyorumki araba hazır servisteyken koltukların içine taksalar mı gelen ısıtıcıları 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Evet arkadaşlar ısıtıcım geldi. Malzeme kalitesini ben çok beğendim. Isıtma performansını deyince paylaşırım. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji24] [emoji24] [emoji24] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Evet arkadaşlar ısıtıcım geldi. Malzeme kalitesini ben çok beğendim. Isıtma performansını deyince paylaşırım. Hayırlı olsun soğuk günlerde kullanman dileğiyle abi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Doğan Bey iyi akşamlar. Aynı konuyu bende düşündüm araştırmaya girdim sizin yazılarınızı okudum.Anladığım kadarıyla ürün modacar ve hem koltuk üstü hemde koltuk içi kullanılıyor ve koltuk içine döşendiği zaman ısınma süresi uzuyor. Size sorum bu ürünün iç kısmını çıkartabilme ihtimalimiz olurmu. içi sökülürse İlk yazınıza verdiğiniz örnek resimdeki gibi iç bölüm çıkarmı?. teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2015 Doğan Bey iyi akşamlar. Aynı konuyu bende düşündüm araştırmaya girdim sizin yazılarınızı okudum.Anladığım kadarıyla ürün modacar ve hem koltuk üstü hemde koltuk içi kullanılıyor ve koltuk içine döşendiği zaman ısınma süresi uzuyor. Size sorum bu ürünün iç kısmını çıkartabilme ihtimalimiz olurmu. içi sökülürse İlk yazınıza verdiğiniz örnek resimdeki gibi iç bölüm çıkarmı?. teşekkürler Bakmak lazım acaba iç kısmı ilk fotodaki gibimi.Kenarların tamamı dikişli.Açıkcası ben koltuk içine konmasına gerek duymadım.Ha bu hali de aslında çok şişkin değil ince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap