Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Bugün koltuk ısıtma pad ve tesisatı geldi.Sanırım haftasonu montajını yapcam. Fakat elektiriği nereden alacağım konusunu düşünüyorum.Üstündeki sigorta 15 lik. Ama takılı bir röle (yada reziztans) 40A yazıyor. Çakmaklık yeterli olur sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Bugün koltuk ısıtma pad ve tesisatı geldi.Sanırım haftasonu montajını yapcam. Fakat elektiriği nereden alacağım konusunu düşünüyorum.Üstündeki sigorta 15 lik. Ama takılı bir röle (yada reziztans) 40A yazıyor. Çakmaklık yeterli olur sanırım. Sigortası 15a olduğuna göre çakmaktan alabilirsin abi ama mesela ısıtma çalışırken kompresör çalıştırma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yok yok çalıştırmam. Hatta çakmağı iptal etmeyi düşünüyorum. Isıtıcının kontrol anahtarı çakmak yuvasına uyar gibi geliyor. Hele koltuklara monte edimde tesisatı hallederiz nasılsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 On numara olacak İnşallah 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Yok yok çalıştırmam. Hatta çakmağı iptal etmeyi düşünüyorum. Isıtıcının kontrol anahtarı çakmak yuvasına uyar gibi geliyor. Hele koltuklara monte edimde tesisatı hallederiz nasılsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Abi tüm montajı kendim yapcam. Koltukları söküp evde padleri yerleştirip hrmde koltukları biraz temizleyim diyorum. Bir ara tel pad bulursam arka koltuk sırt kısımlarına da yapcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 22 dakika önce, Doğan Kurban said: Yok yok çalıştırmam. Hatta çakmağı iptal etmeyi düşünüyorum. Isıtıcının kontrol anahtarı çakmak yuvasına uyar gibi geliyor. Hele koltuklara monte edimde tesisatı hallederiz nasılsa abi çakmaklığı iptal etmemeni öneririm. illaki bir şekilde kullanıyorsun onu. telefon şarjı olsun kompresör olsun tablet şarjı olsun v.b. gibi. o yüzden iptal etmeden olabilecek bir çözüm üretmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Şimdi, Yahya Akman said: abi çakmaklığı iptal etmemeni öneririm. illaki bir şekilde kullanıyorsun onu. telefon şarjı olsun kompresör olsun tablet şarjı olsun v.b. gibi. o yüzden iptal etmeden olabilecek bir çözüm üretmek lazım. Bende 2 tane çakmaklık var yeğeeeeen. Kolçağın arka kısmında da var.Aslında dur onu iptal ediyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Şimdi, Doğan Kurban said: Bende 2 tane çakmaklık var yeğeeeeen. Kolçağın arka kısmında da var.Aslında dur onu iptal ediyim adamlar senin ne gibi projeler üreteceğini tahmin ederek çift çift koymuşlar daha ne olsun abi ama onları çiftlerken silindir adetini düşürmüşler yahu. haksızmıyım @Mert Yürüyen ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Şimdi, Yahya Akman said: adamlar senin ne gibi projeler üreteceğini tahmin ederek çift çift koymuşlar daha ne olsun abi ama onları çiftlerken silindir adetini düşürmüşler yahu. haksızmıyım @Mert Yürüyen ? Üşürseniz gelin ısıtsın koltuklarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 1 dakika önce, Yahya Akman said: adamlar senin ne gibi projeler üreteceğini tahmin ederek çift çift koymuşlar daha ne olsun abi ama onları çiftlerken silindir adetini düşürmüşler yahu. haksızmıyım @Mert Yürüyen ? şu adamın silindirlerine yürüme... gitte şu ısıtmayı bağlayıverin, çarpılıp kömür gibi olacak. bir tutuver elinden. -tutta senden çarpıl nihahahah- 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: şu adamın silindirlerine yürüme... gitte şu ısıtmayı bağlayıverin, çarpılıp kömür gibi olacak. bir tutuver elinden. -tutta senden çarpıl nihahahah- Tam dedim Mert ime bak abisini nasıl koruyor.Ama sonunda gitti gene sıvadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 3 dakika önce, Mert Yürüyen said: şu adamın silindirlerine yürüme... gitte şu ısıtmayı bağlayıverin, çarpılıp kömür gibi olacak. bir tutuver elinden. -tutta senden çarpıl nihahahah- 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Tam dedim Mert ime bak abisini nasıl koruyor.Ama sonunda gitti gene sıvadı. adamın paçalarından muzurluk akıyo abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Birbirine o kadar yakın 2 tane 12V/çakmak girişi bence de çok gereksiz Doğan. Bir tanesi bagajda bir tanesi konsolda olsa iptal etme derdim ama bu kadar yakınken birini gebert gitsin derim naçizane 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 7 dakika önce, H. Cenk said: Birbirine o kadar yakın 2 tane 12V/çakmak girişi bence de çok gereksiz Doğan. Bir tanesi bagajda bir tanesi konsolda olsa iptal etme derdim ama bu kadar yakınken birini gebert gitsin derim naçizane Aynen abi. Arkadakini hiç kullanmıyorum açıkcası.Elektriği ondan alırım.Öndeki dursun boşver.Telefon şarj ederim. Matkapla arabayı kaldırrım (Bakalım kendini ifşa edecekmi bunu yapan) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Ooo bu hamle sana arıza silmeme olarak dönebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap