Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 (düzenlendi) Evet tüm montaj sağ koltuğuda yerine takınca bitiyor hade bakem Tüm kabloları buradan geçirip yokettim. Elektriği kolçak önündeki çakmaktan aldım Kontrolümüzü de yaptık çalışma ok Üşüdükmü ne Padleri buradaki plastik tutucuları çıkartınca sırt ve oturak kısmındaki kılıfı sıyırıp arasına yerleştiriyoruz ve bitti. Aralık 25, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 pedlerin yerleşmiş halini çekmedim deme kılıfsız sakın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Benden tam not aldı ısıtıcı.ilk 5 dk kadar ılıkken sonrasında ciddi ısınmaya başlıyor. Serkan padleri kılıfı çıkarmadan dikkatlice içine itekledim. Fotoluk brşey yoktu yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 (düzenlendi) 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Benden tam not aldı ısıtıcı.ilk 5 dk kadar ılıkken sonrasında ciddi ısınmaya başlıyor. Serkan padleri kılıfı çıkarmadan dikkatlice içine itekledim. Fotoluk brşey yoktu yani şimdi kaça maloldu bu pedler vs sana abi babamda bir getz var onada yapayım bari adam soğukta üşümesin bu arada güle güle kullan hayrılı olsun toto ısıtman Aralık 25, 2015 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 120 tl abicim. İşçilik bedava çünkü 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Şimdi, Doğan Kurban said: 120 tl abicim. İşçilik bedava çünkü bedavadan az pahalı sen bir dene yorumlarını bekliyorum ürün hakkında ... eğer ok dersen hemen verelim siparişini 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Daha vermedin mi siparişi. Al al fiyat düşmüş 38 usd 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Hadi hayırlı olsun. Popon üşümeyecek artık. Gerçek ısıtma tuşların da var, süper olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Hadi hayırlı olsun. Popon üşümeyecek artık. Gerçek ısıtma tuşların da var, süper olmuş [emoji4] Esas ileride bu tuşlar değişecek. Orj tit x in parçasını alcam abi. İllaki monte ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Vatana millete hayırlı olsun.. Forumumuz bir konuyu da çözmüş oldu. Benim modülcüde Ankara da elektrikçiside orda.. Eee koltuk ısıtma montajcımızda orda.. Bana Angara yoları gözüktü sanırım Tebrikler @Doğan Kurban Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Gel gel. 1 saatlik işi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 ya wbu soğukta üşürsün montajda. modülüde ordan bulacam.. off off 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Süpersin kardeşim @Doğan Kurban Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Eline sağlık abi, ısıtmayı değil ama işçiliğini ve cesaretini ciddi anlamda kıskandım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Valla hatun bile diyo çok güzel ısıtıyor diye. Kesinlikle zor birşey yok. Çok rahat yaparsınız. @Mert Yürüyen i saymıyorum bu kategoride. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap