Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Şimdi, Doğan Kurban said: Valla hatun bile diyo çok güzel ısıtıyor diye. Kesinlikle zor birşey yok. Çok rahat yaparsınız. @Mert Yürüyen i saymıyorum bu kategoride. gereksiz işlerle meşgul olmuyorum ben çok haklısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 53 dakika önce, Mert Yürüyen said: gereksiz işlerle meşgul olmuyorum ben çok haklısın Beceriksiz olduğunu kabul etmene sevindim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Hayirli olsun abi ilk test eden kişi olarak sana sunu söyleyim abi tek kelimeyle mükemmel ısitti totomu ve sirtimi eline sağlık bide masaj yapaydi dadindan yinmezdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Abi hayırlı olsun netice almana sevindim bendemi yapsam bilemedim [emoji848]güzel bir uygulama [emoji106]? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Abi hayırlı olsun netice almana sevindim bendemi yapsam bilemedim [emoji848]güzel bir uygulama [emoji106]? 120 tl malzemesi var. Al bir ara montajı yaparız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Davuthan Erkılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Tmm bi ara halledelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Doğan eline emeğine sağlık, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Ellerine sağlık Doğan'cım, cidden büyük bir rahatlık toto ısıtma, güle güle kullan. Önce ki sayfalarda aradım ama bulamadım şunun link'ini verir misin bizlerde yapalım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Karakuyu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 eline sağlık bizlede uygulayabilir miyiz kendi araçlarımızda bunu elimden pek böyle şeyler gelmez ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Valla soğukta üşenmeyip yapmışsın helal olsun. Artık şikayet etmeden binersin. Hayırlı olsun. Güle güle totonu ısot artık ??? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2015 Arkadaşlar aldığım ürünün linki bu.2 koltuk 38.94 usd 4 koltuk 76 usd http://tr.aliexpress.com/item/free-shipping-carbn-fiber-dual-dial-car-seat-heater-pads-car-seat-heating-kits-one-set/1391072551.html?detailNewVersion=2 Benzer ürün ama daha kısa pad li olanı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-waeco-koltuk-isitici-magic-comfort-msh-60-2-koltuk-icin-249732640/detay Ha param çok ne bekliycem çinlileri diyen varsa buyrun 2 koltuk için http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/orjinal-koltuk-isitma-sistemi-cift-koltuk-icin-200679930 Tek koltuk için. http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/orjinal-koltuk-isitma-sistemi-tek-koltuk-201433003 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yahu bu @Doğan Kurban akıllı ve becerikli bir adam, ayrıca trileçe de seviyor. Hımmmm.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan T. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 @Doğan Kurban ellerine sağlık abi. düğme montajı için o bölgeye delik mi actın? Yoksa direk yapışkanlı bir aparat mı ayar düğmleri ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Yahu bu @Doğan Kurban akıllı ve becerikli bir adam, ayrıca trileçe de seviyor. Hımmmm.... Teşekkürler abi. Sanırım trileçe etkisinden @Doğan Kurban ellerine sağlık abi. düğme montajı için o bölgeye delik mi actın? Yoksa direk yapışkanlı bir aparat mı ayar düğmleri ? O kısımda çakmaklık vardı. Düğme otursun diye biraz modifiye ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2015 Elinize sağlık. Konu gelişimini bilmeme rağmen ikidir baştan okuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap