Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Bitane kicker 38 cm woofer tavsiye ederim 4 tane de 600w pionner oval hoparlör ama kicker 38 cm es değilde comp bulursanız bass ı daha iyi vuruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2014 Konuyu yeni gördüm Halojen farın yapısı itibariyle xenon ampul için uygun olmadığını belirtmek isterim Ve ne kadar far ayarınız aşağıda olursa olsun yine karşıdan geleni rahatsız etmesi ile beraber size de uygun bir görüş sunmaz bu sebeptendir ki bi xenon candir Diğer uygulamalar da güzel keyifle binin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Çok güzel araba ve harika renk; ben bile sık sık yıkardım herhalde bu arabayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 çok güzel görünüyor, keyifle binin inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap